Csakra gyakorlatokCsakrákEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: A csakrák észlelése (párban végzett gyakorlat)

Spirituális gyakorlatok: A csakrák észlelése (párban végzett gyakorlat)E gyakorlat során tudatosan fogod szemlélni egy másik személy csakráit. Saját kezeiddel fogod megérezni egy másik személy csakráit. Később megtudod, hogy milyen az, ha egy másik személy megérinti a csakráidat.

Affirmáció

Érzem a csakráimat és észlelem mások csakráit.

A gyakorlat lefolyása

 

„A” személy mindkét lábbal párhuzamosan áll a földön, mintegy a vállak szélességében. A térdek lazák. Figyelmét a belsője felé fordítja, egyesül a földdel, és nyugodtan és lazán lélegzik.
„B” személy „A” személy külső aurájában áll és leföldeli magát. Mindkét tenyerét összedörzsöli, hogy megnyissa kezének csakráját. Ezt követően lassan és óvatosan megközelíti „A” személyt. Tőle egy bizonyos távolságban megáll, tehát kényelmesen szemlélheti „A” személy csakráit, azonban túlságosan közel nem kerül hozzájuk (a megfelelő távolság általában véve 30-50 cm).
Most a „B” személy óvatosan, nyitott tenyerekkel „A” személy gyökércsakráihoz közeledik. Fontos, hogy az érintés mindkét személy számára kellemes legyen. Másképpen a kéz egy pillanat alatt visszahúzódik. Mindkét személy odafigyel arra, amit érez.
Ezt követően „B” személy ismét kilép „A” személy aurájából, rövid ideig öszszedörzsöli a tenyereit, majd nyitott tenyerekkel közelebb kerül „A” személy szakrális csakrájához. Éppúgy érdemes figyelemmel kísérni a test elülső, mint a hátsó oldalát. Mindkét személy ismételten megfigyeli, mit érez.
Ez a gyakorlat minden csakra számára – egészen a koronacsakráig – megismétlődik. Végül megtörténik a szerepcsere és a gyakorlat az elejétől fogva megismétlődik. Végül mindkét személy még egyszer leföldeli magát és saját napjával egyesül.
A gyakorlat után röviden elmondhatod a gyakorlatról szerzett érzéseidet és tapasztalataidat. Milyen az, amikor egy másik ember tudatosan megérinti a csakráidat? És milyen az, amikor tudatosan megérinted egy másik személy csakráit? Ismerős ez az érzés? Vajon vannak-e olyan csakrák, amelyek esetében nincsenek kellemetlen érzéseink vagy éppen ellenkezőleg vannak, nagyon is kellemetlenek ? Ügyeljetek arra, hogy az érintések alkalmával ne lépjétek át a másik személyes határvonalát és amennyiben ez megtörténik, akkor hátráljatok vissza.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Csakra gyógyászat

Related posts

A szeretet a legnagyobb boldogság

Sandal

Maradj a fényben – a pozitív megközelítés

Sandal

A JELENLÉT a kulcs…A MOST a kulcs

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .