HálaNapi hálaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi hála/Hála ima: Hálás vagyok minden pillanatért, amelyben megnyílik az igazság

Napi hála-Hála ima-Hálás vagyok minden pillanatért, amelyben megnyílik az igazság-FÖDrága Istenem! Hálás szívvel fordulok feléd, hogy képes legyek megtapasztalni a bölcsességet, ami a világ igazságát megmutatja. Áldást kérek Tőled, hogy adj nekem az erőt és a tisztaságot, melyekkel képes vagyok az igazság és a szeretet útján járni mindennapi életem során.

Hálát adok Neked, hogy meghallgatod fohászomat, és megáldod lelkemet a megvilágosodás és a belső béke ajándékával. Köszönöm, hogy megnyitod szívemet az igazság iránt, és segítesz elengedni mindazt, ami már nem szolgálja a fejlődésemet.

Készen állok arra, hogy az igazság fényében éljem mindennapi életemet, és az egység és a szeretet nevében összekapcsolódjak minden élő lénnyel. Áldj meg engem és mindazokat, akik ezen az úton járnak, hogy együtt tapasztaljuk meg a Te jelenlétedet, és terjesszük a bölcsesség és a szeretet sugarait a világban.
Hálás vagyok minden pillanatért, amelyben megnyílik az igazság számomra, és lehetőséget kapok a fejlődésre. Áldás!
Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Csatlakozz te is az Angyalok Fénye oldalhoz és olvass még több angyali üzenetet, vagy olvasd vissza őket, hogy még több inspirációt, hitet, és szeretetet kapj általuk: 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, segítségért, képért és videóért pedig látogass el az ANGYALOK FÉNYE OLDALRA, VAGY a hozzátartozó FACEBOOK oldalamra!
Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Nadi-gyógyászat: A légzés titka

Sandal

Mindig csak egy pillanat létezik: a MOST

admin

Bizonyíték a meditáció immunerősítő hatására

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .