A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Gyógyíthatatlan betegség nem létezik

Gyógyíthatatlan betegség nem létezik

Dr. John Demartini
A „gyógyíthatatlan” annyit tesz: „belülről gyógyítható”. Hiszem és tudom, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség. Az idő egy pontján minden ennek kikiáltott betegség felszívódik. Az én elmémben, és ezáltal az én világomban nem létezik ilyen fogalom. Ez a világ rád is vár, úgyhogy gyere, csatlakozz hozzám, és a többi itt lakóhoz. Nálunk a „csodák” mindennaposak. Ez a tökéletes és túlcsorduló bőség birodalma, ahol minden jó egyszerre, azaz most létezik, benned. Úgy hangzik, mintha maga lenne a mennyország? Az is.

Michael Bernard Beckvith
Képes vagy változtatni és meggyógyítani önmagad.

Morris Goodman
ÍRÓ, NEMZETKÖZI ELŐADÓ

Történetem 1981. március 10-én kezdődött. Ez a nap valóban megváltoztatta az életemet. Sosem fogom elfelejteni. Repülőbalesetet szenvedtem, és teljesen lebénulva szállítottak kórházba. A gerincem sérült, az első és a második csigolyám elrepedt, és mivel a nyelési reflexem és a rekeszizmom is kárt szenvedett, képtelen voltam enni, inni és önállóan lélegezni, jóformán csak pislogni tudtam. Az orvosok persze azt mondták, hogy egész hátralévő életemben vegetálni fogok. Lehet, hogy ők ezt a képet látták maguk előtt, ez azonban nem számított. A dolog valójában az én fejemben dőlt el. Ott pedig nem volt más, mint egy normális ember képe, aki a saját lábán sétál ki a kórházból. Az egyetlen dolog, amin a kórházban dolgoznom kellett, az elmém volt. Amint ez a helyére került, a dolgok elkezdtek maguktól összeállni. Az mondták, hogy mivel szétroncsolódott a rekeszizmom, örök életemben lélegeztetőgéphez leszek láncolva. Egy kis hang azonban így bíztatott legbelül: „Lélegezz jó mélyeket! Lélegezz jó mélyeket!” És végül lekerültem a gépről. Az orvosok szóhoz sem jutottak. Pedig egyszerűen csak nem engedtem, hogy bármi is eltántorítson célom beteljesülésének látomásától. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy karácsony este kisétálok a kórházból. És úgy is lett. A saját lábamon hagytam el az intézményt. Pedig azt mondták, ez lehetetlen. Az a nap örökké bennem él. Mindazoknak, akik most szenvednek valahol, a következőt üzenem a saját életemről, és arról, hogy mit kezdjenek a magukéval: „Az ember azzá válik, amire gondol.”

Goodmant csak a Csoda Fiaként emlegetik. Történetét azért válogattuk be A Titok anyagába, mert nagyszerűen példázza az emberi elmében rejlő hatalmas erőt és végtelen lehetőséget. Morris tisztában volt vele, hogy rendelkezésére áll az erő, amely által bármit megvalósíthat, amit a fejébe vesz. Tudta, hogy minden lehetséges. Története emberek ezreit ösztönözte arra, hogy gondolják, képzeljék és érezzék magukat egészségessé. Neki sikerült, így élete legnagyobb kihívását élete legnagyobb ajándékává változtatta.
A film megjelenése óta szó szerint elárasztottak bennünket a legkülönbözőbb csodás gyógyulásokról szóló történetek, amelyeket az emberek A Titok megtekintése után tapasztaltak. A hit valóban minden korlátot ledönt.
Az egészségről szóló fejezetet Dr. Ben Johnson sokatmondó szavaival zárom: „Az energiagyógyászat korának küszöbén állunk. Univerzumunkban minden egy bizonyos rezgésszinthez kapcsolódik, és a változtatáshoz elég, ha egy másik, adott esetben ellentétes frekvenciára hangolódunk.
Ezzel az egyszerű módszerrel minden megoldható, legyen szó egészségügyi, érzelmi vagy bármilyen más természetű problémáról. Ez óriási dolog. Sőt, azt kell, mondjam, hogy ez az emberiség történetének leghatalmasabb felfedezése.”
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

David Wilcock: Az Univerzum Bibliája – A szinkronicitás kulcsa /VIDEÓ/

Sandal

Abenaki indián teremtéstörténet

Sandal

Nem mindig akkor kapjuk meg a kincset, ha kitartunk

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .