A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Az Egy Univerzális Elme

Az Egy Univerzális Elme

„Mindannyian összefüggünk, csak nem látjuk. Nincs „ott” és „itt”. Az univerzumban minden mindennel kapcsolatban áll. Az egész egyetlen nagy energiamező.”

Dr. John Hagelin
A kvantummechanika és a kvantumkozmológia szerint az univerzum végső soron a gondolatra vezethető vissza, és az anyagi világ nem más, mint lecsapódott gondolat. Mi magunk vagyunk tehát az univerzum forrásai, és ha tapasztalataink révén ráébredünk erre, akár el is kezdhetjük gyakorolni hatalmunkat, hogy végül saját javunkra fordíthassuk azt. Teremts! Tudd, hogy mindaz, ami tudatod mezejében – és végső soron az Univerzális Tudatban – történik, meghatározza, alakítja a világot.Attól függően tehát, hogy pozitív vagy negatív irányba fordítjuk hatalmunkat, más egészségi állapotot és környezetet biztosíthatunk magunknak. Teremtők vagyunk tehát, és nem csak saját jövőnk, de végső soron az egész univerzum sorsa a kezünkben van. Mi teremtjük meg univerzumunkat. Lehetőségeink végtelenek. Minden attól függ, felismerjük-e a mélyben működő dinamikát, és használjuk-e az erőt, amely megadatott számunkra. Ez pedig gondolkodásmódunkkal függ össze. 
 
A nagy tanítók és avatárok Dr. Hagelinéhez nagyon hasonlóan írták le az univerzum működését. Ők azt mondták, hogy minden az Univerzális Elmében létezik, és nincs semmi, amiben az Univerzális Elme ne lenne jelen. Minden bölcsesség, minden tudás, minden tökéletesség az Egy Elmében összpontosul, amely minden, és mindig mindenhol jelen van. Na már most, ha az Egy Univerzális Elme mindenben egyszerre létezik, akkor benned is megtalálható! Hadd magyarázzam meg, mit jelent mindez ránk nézve. Nem kevesebbet, mint hogy minden lehetőség egyszerre, már most létezik. Minden tudás, az összes nagy felfedezés, a jövő találmányai mind-mind ott vannak lehetőségként az Univerzális Elmében, arra várva, hogy az emberi elme előhívja őket. A történelem minden nagy teljesítménye és találmánya innen, az Univerzális Elméből származik, akár tudott róla a feltaláló, akár nem. Hogy hogyan hívhatod elő az Univerzális Elméből a dolgokat? Úgy, hogy tudatosítod magadban a létét, és használod csodás képzelőerődet! Nézz körül, és megannyi felfedeznivalót találsz. Milyen jó lenne, ha képesek lennénk erre meg arra… Keresd meg, hol van szükség új ötletekre, és képzeld el, hogy eléred a kitűzött célt! A konkrét felfedezést vagy találmányt nem kell kidolgoznod. Biztos lehetsz benne, hogy a Legfelsőbb Elmében van megoldás az adott problémára. Neked csupán az a dolgod, hogy mentális energiáidat a végeredményre összpontosítsd, és a cél előbb-utóbb megvalósul. Hiszen tudod: ha kérsz, érzel és hiszel, akkor kapsz. Kifogyhatatlan ötletek tárháza várja, hogy hozzákapcsolódj, és előhívd a megfelelő megoldásokat. Minden ott van a te tudatodban.
 
„Az Isteni Elme az egyetlen valóság.”
Charles Gillmore
 
John Assaraf
Mindannyian összefüggünk, csak nem látjuk. Nincs „ott” és „itt”. Az univerzumban minden mindennel kapcsolatban áll. Az egész egyetlen nagy energiamező. 
 
Bárhogy is nézzük tehát, a végeredmény ugyanaz: Egyek vagyunk. Mindannyian összefüggünk, és mindannyian az Egy Energiamező, az Egy Legfelsőbb Elme, az Egy Tudat, az Egy Teremtő Erő részei vagyunk. Nevezd, aminek akarod, nem ez a lényeg. Egyek vagyunk. Ha most – tudva, hogy mindannyian Egyek vagyunk – belegondolsz a vonzás törvényébe, rájössz, hogy az abszolút tökéletes. Érted már, miért van, hogy mással kapcsolatos negatív gondolataid csak Neked okozhatnak bajt? Mert mindannyian Egyek vagyunk! Mindaddig nem eshet bántódásod, amíg a saját gondolataid és érzéseid által kibocsátott frekvenciával magadhoz nem vonzod a bajt. A választás a tiéd, szabad akaratot kaptál. Ám tudnod kell, hogy ha a negatív gondolatok és érzések mellett döntesz, elvágod magad az Egy Jótól. Ha egyesével végigveszed a negatív érzéseket, rájössz, hogy kivétel nélkül mind a félelemben gyökereznek. Az elkülönültség érzése és gondolata tartja őket életben – az, hogy úgy látod magad, mint aki másoktól különvaló. A versengés az elkülönülés egyik példája. Ez a cselekvés mindig egyfajta szükségtudatra vezethető vissza, hiszen ilyenkor azt gondolod, hogy valamiből nincs elegendő. Mivel úgy látod, hogy túl sok az eszkimó és túl kevés a fóka, felkészülsz a versenyre és a küzdelemre. Valójában azonban a versengéssel sosem nyerhetsz, még akkor sem, ha a felszín ezt mutatja. A vonzás törvényének megfelelően ugyanis még több olyan embert és helyzetet fogsz bevonzani az életedbe, akik és amelyek versengésre késztetnek, és végül te leszel a vesztes. Mindannyian Egyek vagyunk, tehát ha versenyzel, saját magad ellen versenyzel. Verd hát ki a fejedből a versengést, és összpontosíts a teremtésre! Összpontosíts arra, hogy te mit szeretnél, és ne foglalkozz a versenyszellemmel. Az univerzum az univerzális forrás. Minden tőle ered, és a vonzás törvényének értelmében emberek, körülmények és események közvetítésével jelenik meg az életünkben. Gondolj úgy a vonzás törvényére, mint a forrás törvényére. Hiszen ez az, amely lehetővé teszi, hogy lekérj dolgokat a végtelen forrásból. Ha álmaid tökéletes frekvenciájára hangolódsz, a vonzás beindul, és az univerzum szállítja a tökéletes embereket, körülményeket és helyzeteket. Valójában nem az emberek teljesítik be vágyaidat. Ha ebben a tévhitben élsz, mindenképpen szükséget szenvedsz, ugyanis a külvilágot, a többi embert nézed forrásnak, és tőlük várod a dolgokat. Pedig a valódi forrás egy láthatatlan mező – nevezd univerzumnak, Legfelsőbb Elmének, Istennek, Végtelen Intelligenciának vagy bármi másnak. Ha kapsz valamit, tudd, hogy azt magad vonzottad be a vonzás törvénye, saját rezgésszinted és az Univerzális Forrás által. A mindent átható Univerzális Intelligencia úgy rendezte az embereket, a körülményeket és az eseményeket, hogy megkapd azt a bizonyos dolgot, hiszen így diktálta a törvény.
 
„Minden hatalom belülről fakad, és épp ezért a mi irányításunk alatt áll.”
Robert Collier
 
Lisa Nichols
Testünk megtéveszt bennünket. Pedig az nem más, mint szellemünk burka, tartálya. Szellemünké, amely olyan hatalmas, hogy képes betölteni egy szobát. Öröklét vagyunk. Isten képmásai vagyunk. Tökéletesek vagyunk.
 
Michael Bernard Beckvith
A Bibliában az áll, hogy Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtett minket. Úgy is mondhatnánk, hogy az univerzum általunk ébred öntudatra. Hogy a végtelen lehetőség mezeje vagyunk. És ez mind igaz.
 
„Lényed kilencvenkilenc százaléka láthatatlan és megfoghatatlan.”
R. Bockminster Fuller (1895-1983)
 
Isten vagy emberi alakban. Szellem vagy fizikai testben. Öröklét vagy, amely általad fejezi ki önmagát. Kozmikus lény vagy. Mindenható vagy. Maga vagy a tudás, a tökéletesség és a nagyszerűség. Te vagy a teremtő, és te teremted meg ezt a „Te” nevű teremtményt ezen a bolygón. 
 
James Ray
Minden vallás úgy tartja, hogy az ember a teremtő forrás képére és hasonlatosságára teremtetett. Mindez azt jelenti, hogy bennünk is megvan az isteni potenciál, amellyel megteremthetjük önmagunkat és a világot. Lehet, hogy eddig is csodálatos eredményeket értél már el az életedben, de az is lehet, hogy nem. A kérdés inkább az, hogy vajon valóban ezek-e a vágyott dolgaid. Hogy méltóak-e hozzád. Ha nem, akkor nem gondolod-e, hogy itt és most érkezett el a változtatás ideje? Hiszen képes vagy rá.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

Egy orvosi vélemény a halálközeli élményekről

Sandal

Mudrák: Chin mudra – az egyéni tudat egyesítése a kozmikus tudattal

Sandal

Gyertya színek jelentése: Fehér gyertya

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .