A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A Te Titkod

Megosztás/Share:
A Te Titkod

„Mindegy, melyik városban élsz, az biztos, hogy képes vagy – a benned lévő erő által – egy teljes héten keresztül fénybe borítani az egészet.” Dr. John Hagelin

Amit látunk, legyen szó akár a saját testünkről, az csupán a jéghegy csúcsa.
 
Bob Proctor
Egy pillanatra vedd szemügyre a kézfejedet. Szilárdnak tűnik, pedig valójában nem az. A megfelelő mikroszkóp segítségével egy vibráló energiamasszát látnál.
 
John Assaraf
Minden pontosan ugyanabból a valamiből épül fel, legyen az a kezed, a tenger vagy épp egy csillag.
 
Dr. Ben Johnson

Minden energia. Várj, hadd magyarázzam meg! Van ugye az univerzumunk, aztán a galaxisunk, aztán a Föld, aztán az egyes emberek, aztán testükben a szervek, a sejtek, a molekulák, majd az atomok. És aztán van az energia. Vagyis a lét megannyi szintjét különböztethetjük meg, de végső soron minden energia.

Amikor felfedeztem A Titkot, kíváncsi lettem, hogy a tudomány, azon belül is a fizika vajon mit tud erről a dologról. A válasz teljesen lenyűgözött. A mai korban épp az a legizgalmasabb, hogy a kvantumfizika és a modern tudomány felfedezései tökéletes összhangban állnak A Titok tanításaival, amelyeket a legnagyobb mesterek a történelem folyamán mindig is vallottak. Az iskolában sosem tanultam fizikát. Most pedig komoly könyveket olvastam el a kvantumfizikáról, és tökéletesen értettem őket – csupán azért, mert meg akartam érteni. Ez segített, hogy képes legyek még jobban magamévá tenni A Titkot. Ma már tudom, mi megy végbe energetikai szinten. Sok embert megerősít hitében, ha látja, milyen pontos megfelelések vannak A Titok tanításai és a modern tudományos elméletek között.

Hadd magyarázzam el, hogyan lehetséges, hogy Te vagy az univerzum legerősebb adótornya. Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy minden energia egy bizonyos frekvencián rezeg. Mivel te is energia vagy, neked is megvan a magad rezgésszintje, amelyet mindig aktuális gondolataid és érzéseid határoznak meg. Sőt, amit szeretnél, az szintén energia, amely a maga szintjén rezeg. Minden energia.
És most jön a lényeg. Amikor arra gondolsz, amit szeretnél, annak a frekvenciáját bocsátod ki, és mivel vágyad tárgya is ugyanezen a frekvencián rezeg, magadhoz vonzod azt! Vagyis azáltal, hogy gondolataidat az óhajtott dologra irányítod, és felveszed a hozzá tartozó rezgésszintet, magad felé vonzód azt. Azért vagy tehát az univerzum legerősebb adótornya, mert kezedben a hatalom, hogy elméd által összpontosítsd az energiáidat, felvedd más dolgok rezgésszintjét, és így magadhoz vonzd azokat.
Amikor az jár a fejedben, amit szeretnél, és átéled a vele kapcsolatos jó érzéseket, azonnal olyan frekvenciára hangolódsz, amely hozzád vonzza vágyad tárgyát, az pedig megjelenik az életedben. A vonzás törvényének értelmében a hasonló hasonlót vonz. Energiamágnes vagy tehát, amely elektromos töltésével bevonzza a hasonló töltésű dolgokat, illetve ő maga is vonzódik azokhoz. Saját mágneses energiádért magad felelsz, hiszen senki más nem képes a te fejeddel gondolkodni és a te szíveddel érezni, márpedig ezek azok a dolgok, amelyek meghatározzák frekvenciádat, energetikai töltésedet. Közel száz évvel ezelőtt még nem álltak rendelkezésünkre tudományos bizonyítékok, Charles Haanel mégis tudta, miként működik az univerzum.
„Az Univerzális Elme nem csupán tudás, de anyag is, és ez az anyag az, amely a vonzás törvénye által összetartja az elektronokat, és atomokat formál belőlük; amelyek aztán ugyanennek a törvénynek az értelmében molekulákká, azok pedig tárgyakká állnak össze. Vagyis láthatjuk, hogy a vonzás törvénye valójában teremtőerő, amely minden fizikai létező mögött megtalálható – és ez nem csupán atomokra, de egész világokra és univerzumokra is igaz, vagyis mindenre, amit elménk egyáltalán felfogni képes.”
Charles Haanel
 
Bob Proctor
Mindegy, melyik városban élsz, az biztos, hogy képes vagy – a benned lévő erő által – egy teljes héten keresztül fénybe borítani az egészet. 
„Ha tudatosítod magadban ezt az erőt, »feszültség alá« kerülsz. Az univerzum nem más, mint magasfeszültségű vezeték. Minden ember életének működtetéséhez elegendő energia van benne. Ha az ember elméje összekapcsolódik az Univerzális Elmével, részesülhet ebből a hatalmas erőből.”
Charles Haanel
James Ray
Általában testünkkel, múlandó fizikumunkkal határozzuk meg önmagukat, pedig sokkal több vagyunk ennél. Még egy jobb mikroszkóp alatt is látható, hogy az ember valójában energiamező. Sőt, a kvantumfizika azt állítja, hogy az egész az. Na jó, de mi az az energia? 

„Hát az, ami soha nem vész el, csak átalakul, és ami mindig is volt, van és lesz, és így minden, ami valaha létezett, most is létezik, csak más formában” – mondja a fizikus. Aztán ha felkeresel egy teológusprofesszort, és megkérdezed tőle, hogy mi az univerzum alapja, a következő választ kapod: „Hát Isten.” És kicsoda Isten? „Isten mindig is volt, és mindig is lesz, folyton újabb és újabb formát öltve.” Látod? Ugyanaz a válasz, csak kicsit más szavakkal megfogalmazva. Ne hidd tehát, hogy egyenlő vagy ezzel a két lábon járó húsdarabbal! Spirituális lény vagy! Energiamező, amely egy nagyobb energiamezőn belül működik.

Hogy mi köze van mindennek a spiritualitáshoz? Számomra az erre a kérdésre adható válasz volt A Titok legnagyszerűbb felfedezése. Na tehát: energia vagy, amelyet nem lehet megteremteni, és nem lehet megsemmisíteni. Energia, amely csak a formáját változtatja. Ez vagy Te! Vagyis lényed igaz esszenciája, ez a tiszta energia mindig is volt és mindig is lesz! Olyan nincs tehát, hogy nem vagy. Mélyen legbelül jól tudod mindezt. El tudod képzelni, hogy nem vagy? Mindazon dolgok ellenére, amelyeket eddigi életedben láttál és tapasztaltál, el tudod képzelni, hogy nem létezel? Nem, ugyanis ez lehetetlen. Örök energia vagy.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

A Nibiru gondjai az atmoszférával

Sandal

Bármilyen érzéseket is melengetsz magadban, ezek vonzzák be a holnapodat

Sandal

Mások boldogságáért nem mi vagyunk a felelősek

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .