A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Az Egészség Titka

Az Egészség Titka
 

„Szervezetünk azért fejleszti ki a betegséget, hogy tudassa velünk, letértünk a helyes útról, vagy nincs bennünk elegendő szeretet és hála. A tünetek tehát testünk jelzései, nem pedig szörnyű és félelmetes dolgok. „

Dr. John Hagelin
KVANTUMFIZIKUS ÉS POLITOLÓGUS

Testünk teljes mértékben gondolataink eredménye. Az orvostudomány csak most kezdi felfedezni, hogy gondolkodásmódunk és érzéseink milyen mértékben felelősek testünk fizikai, strukturális és funkcionális működéséért.

Dr. John Demartini
Az orvostudomány régóta ismeri a placebohatást. A placebo olyan anyag, például egy cukorpasztilla, amelynek semmi komoly hatása nincs a szervezetre.A beteg mégis úgy tudja, hogy valódi orvosságot kap, és megfigyelhető, hogy a placebónak néha ugyanolyan, sőt jobb hatása van, mint a hasonló esetekben használatos gyógyszereknek. Nagyon úgy fest, hogy az orvostudomány terén az emberi elme a legfontosabb tényező, amely messze túlszárnyalja a gyógyszerek jelentőségét. Ahogy egyre inkább felismered A Titok jelentőségét, tisztábban látod majd egyes, az emberi léthez és ezen belül az egészséghez kapcsolódó folyamatok működését. Az egyik jelenség, amelyre választ kapsz, a placebohatás. Hiszen ha a páciens úgy gondolja, és elhiszi, hogy a tabletta megoldást jelent a bajára, azt fogja kapni, amiben hisz, vagyis meggyógyul.

Dr. John Demartini
Ha valaki beteg, két út kínálkozik: a probléma mentális gyökerének feltárása és a gyógyszeres kezelés. Súlyos, akut helyzetben természetesen ez utóbbi a bölcs választás. Ilyenkor is érdemes azonban feltárni, hogy milyen elmebeli mechanizmusok vezettek a betegség kialakulásához. Vagyis nem gyógyszerellenességről van szó. Mindenfajta kezelésnek megvan a maga helye. A mentális szintű gyógyítás remekül kiegészítheti az orvosi kezelést. Ha fájdalmaink vannak, a gyógyszerek enyhíthetik azokat, lehetőséget adva, hogy mentális energiáinkat a gyógyulásra, az egészségre összpontosítsuk. A „tökéletes egészségre összpontosítás” módszerét bárki, bármilyen körülmények között alkalmazhatja.

Lisa Nichols
Az univerzum a tökéletes és kiapadhatatlan bőség birodalma. Ha kitárod magad ez előtt a bőség előtt, csoda, öröm és áldás áramlik az életedbe, vagyis tiéd lesz minden jó, amit csak kívánhatsz: egészség, gazdagság, boldogság. Ám ha negatív gondolataiddal elzárod magadat ettől a bőségtől, kellemetlenségek, fájdalom és szenvedés vár, és az életed harccá válik.

Dr. Ben Johnson
ORVOS, ÍRÓ ÉS VEZETŐ ENERGIAGYÓGYÁSZ

Ezernyi különböző diagnózist és betegséget ismerünk. Pedig mindig ugyanarról van szó: egy gyenge láncszemről és a stresszről. Ha elég nagy terhelés éri a láncot, vagyis a szervezetet, a leggyengébb láncszem felmondja a szolgálatot. A stressz mindig egy negatív gondolattal kezdődik. Egyetlen ellenőrizetlen gondolattal, amely egyre újabbakat vonz be, míg végül a nyomás elviselhetetlenné válik. A stressz tehát okozat, az okot abban az egyetlen, kezdeti gondolatban kell keresnünk. Mindegy azonban, mit fejlesztettél ki magadban, a lényeg, hogy változtathatsz rajta… egyetlen pozitív gondolattal, amely hasonló lavinát indít el.

Dr. John Demartini
Szervezetünk azért fejleszti ki a betegséget, hogy tudassa velünk, letértünk a helyes útról, vagy nincs bennünk elegendő szeretet és hála. A tünetek tehát testünk jelzései, nem pedig szörnyű és félelmetes dolgok. Dr. Demartini üzenete, hogy a szeretet és a hála minden negativitást felold, bármilyen formát öltsön is. Ez a két érzés képes tengereket szétválasztani, hegyeket megmozgatni, és csodákat véghezvinni. Vagyis a szeretet és a hála gyógyír minden betegségünkre. Michael Bernard Beckvith Gyakran megkérdezik tőlem, hogy ha valakiben kialakul egy betegség, vagy valami kisiklik az életében, azt vissza lehet-e fordítani a „megfelelő gondolkodás” erejével. A válasz pedig egy nagyon határozott igen.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

Napi hála: Hálás vagyok a Földért

admin

Belső hallás és belső látás

Sandal

Véd a szellemektől és a negatív energiáktól – Ilyen hatással van rád a macska energiája

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .