Intuíciós gyakorlatokSpirituális gondolatok (Sandal)Spirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Az írás egy mélyreható spirituális eszköz

Megosztás/Share:

Spirituális gyakorlatok: Az írás egy mélyreható spirituális eszközAz egyensúly megtalálása az életünkben létfontosságú, és a belső harmónia keresése az, ami igazán boldoggá és teljessé tesz minket. Az emberi lélekszikráknak rengeteg kihívással kell szembenézniük ezen az utazáson, de az írásnak van egy különleges szerepe ebben a folyamatban. Az írás egy mélyreható spirituális eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mélyen elmerüljünk önmagunkban, felfedezzük gondolataink és érzéseink mélységeit, és megtaláljuk azt a belső egyensúlyt, amelyre vágyunk. Nem utolsó sorban pedig a teremtés egyik kiegészítő eszköze is. Épp ezért szomorú, hogy a jelenlegi világban egyre kevesebbek ragadnak tollat vagy ceruzát, és használják ki az írás csodás hatásait.

Amikor megérintjük a tollat vagy a ceruzát, szavakat formálunk, és ezek a szavak hozzáférhetnek a legmélyebb részeinkhez. Az írás olyan folyamat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezzük önmagunkat, feldolgozzuk érzelmeinket és gondolatainkat, és megértsük azokat a belső rezgéseket, amelyek minket mozgatnak. Az írás segít átlépni a mindennapi „zajt”, és eljutni egy mélyebb belső valóságba. Írás közben elmélyülhetünk önmagunkban, és egyfajta meditatív állapotba kerülünk, ahol elcsendesedhet az elménk és felfedezhetjük a belső bölcsességünket. Az írás egy olyan utazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk a lelkünk mélyével, elengedjük azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálják spirituális fejlődésünket, és megteremtsük a belső harmóniát és egyensúlyt. Engedd, hogy az írás vezesse utadat a belső világodba. Fedezd fel a belső békét, a megértést, és a teremtés varázsát, amely mindig is benned lakozott. 

Gyakorlat 1: 
Vegyél elő egy papírt vagy füzetet, hozzá pedig egy ceruzát vagy egy tollat. Ülj le egy olyan helyre, ami zajoktól mentes, csendes. A legjobb, ha a környezetedbe minden elektromos eszköz ki is van kapcsolva. 
Ne gondolkozz, csak írd le, ami épp eszedbe jut. Hagyd, hogy a tudatalattid vezessen. Hagyd, hogy az érzéseid áramoljanak. 

Gyakorlat 2:
Vegyél elő egy papírt vagy füzetet, hozzá pedig egy ceruzát vagy egy tollat. Írd le azt a dolgot a papírra, amit el szeretnél érni az életben – jelen időben, mintha már a tied lenne. Érezd is át, hogy milyen lenne, ha már az a dolog a tied lenne. Adj hálát és köszönd Istennek (vagy az univerzumnak). 
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Angyalközvetítő/Spirituális tanácsadó/Mandalakészítő -és festőművész)
www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

A Tiszta lehetségesség törvényének alkalmazása

Sandal

Napi pozitív üzenet: Az öröm további örömöket vonz

admin

Minél többet rágódunk…

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .