ÁlmokÁlom gyakorlatokEnergia gyakorlatokFöldelés és földi energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Az álomenergia megtisztulása

Megosztás/Share:

Spirituális gyakorlatok: Az álomenergia megtisztulásaMég reggel ébredés után néha foglalkozzunk az álmainkkal. Vannak olyan álmok, amelyekről még egy pillanatig örömmel eltűnődünk, másfajta álmok azonban nagy gondokat helyeznek a vállunkra. E gyakorlat révén tudatosan kiegyensúlyozottá válhatsz.

Affirmáció

Kiegyensúlyozottá válok az álmaim révén.

A gyakorlat lefolyása

Amennyiben szükségét érzed, hogy kiegyensúlyozottá válj az álmaid révén, úgy arra az ébredés után szentelj egy kis időt. Még egy pillanatig maradj fekve az ágyban és legyenek csukva a szemeid. Képzelj magad elé egy színt vagy szagot, amely az álmodhoz tartozik. Hol található ez a szín és szag?
Képzeld el, hogy a szín vagy az annak megfelelő szag a te aurádban lelhető fel, minek folytán leföldeled magad. Innen egyesülj a világegyetemmel és a köldök csakrájával. Ez az energetikai centrum összefügg az életenergiáddal. Egyesítsd a színek energetikai vonalait a köldök csakrájával, a földdel és a világegyetemmel egyaránt.
Ha akarod, akkor a színek vagy szag egyesülését megszüntetheted a köldök csakrájával és hagyhatod eltávozni a földbe. Azonban úgy kell hátrahagynod őket, ahogyan önmagukkal szemben viselkednek a hétköznapokban.

Megjegyzés

Elalvás előtt, amennyiben még egyszer találkozni kívánsz az álmoddal, saját aurádban magad elé képzelheted magát a színt vagy magát a szagot és ezúttal megfelelő módon egyesülhetsz az álmok világával. Ezt a gyakorlatot egy másik színnel vagy másfajta szaggal is végrehajthatod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Csakra gyógyászat

Related posts

Az önelfogadás aktív gyakorlása

admin

13 dolog, amit lelkileg erős emberek nem tesznek

admin

Csakrák és gyógynövények

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .