Csakra gyakorlatokCsakrákEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kontaktus a talpak csakráival és az energetikai megtisztulás

Spirituális gyakorlatok-Kontaktus a talpak csakráival és az energetikai megtisztulásA talpak csakrái a földdel való közvetlen egyesülésedet képviselik. Ha jársz vagy ülsz, állandóan kontaktusban vagy a földfelszínnel. A megtisztulással vagy a lábcsakrák aktiválásával tehát könnyedén megerősítheted a földdel való kapcsolatodat. A talpak, sarkak és lábak csakráiban nagyon gyakran régi, már szükségtelen energia marad vissza, amely e gyakorlat során megújulhat.

Affirmáció

Mindkét lábbal szilárdan állok a földön.

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejedet tartsd lazán előreálló állal. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. Legyen laza a tested és figyelmed irányuljon belsőd felé. Lélegezz mélyeket és földeld le magad.
Belső figyelmedet helyezd át a talpaidra és néhány percig masszírozd azokat. Jobb lábad talpának csakráját képzeld egy kék labdának, amely teniszlabda nagyságú. A labda tulajdonságai közé tartozik a felszívás és a régi vagy felesleges energiák magával szállítása. Hagyd, hogy ez a „porszívó labda” megtisztítsa talpad csakráját, majd engedd, hogy talpadhoz, bokádhoz, ujjaidhoz, könyöködhöz és alsó lábszárcsontodon keresztül egészen a térdedig vándoroljon. Onnan útja tovább folytatódik a combon és feneken át egészen a farcsontig. A kis kék labda mindenütt magába foglalja a feszültséget és a régi energiákat.
A labda hagy folytassa útját a farcsonttól a földelésbe. A föld mindent magába fogad, anélkül hogy értékelne és ezt az energiát kihasználná. Ezután a lábadat és talpadat a földből származó friss és elkoptathatatlan energiával töltsd meg. Mindeközben magad elé képzelhetsz valamilyen színt vagy folyadékot, amely ismételten megtölti az összes „szabad” helyet.
Ismételd meg a gyakorlatot egy sárga labdával oly módon, hogy kezdd ismét a jobb lábadnál. Végül ne feledkezz el feltöltődni a földből származó új energiával. Ezt követően magát a gyakorlatot hajtsd végre kék, majd sárga labdával. Végül eközben töltődj fel friss energiával.
Próbáld ki magad, hogy számodra mely színek kellemesek és megtisztultak. Ezt a gyakorlatot álló helyzetben vagy séta közben is végrehajthatod.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Csakra gyógyászat

Related posts

Az emberi test és a sejtek intelligenciája 2.rész

admin

Az igazság nem történik…

Sandal

Hogyan válhat az alkotó vizualizáció életed részévé?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .