EzotériaSzámmisztika/Numerológia

Milyen buktatóid vannak az életedben? – Megmondja az akadályszámod!

Milyen buktatóid vannak az életedben - Megmondja az akadályszámod

Az akadályszámok olyan útjelzők, melyek figyelmeztetnek az életünk lehetséges buktatóira. Megmutatják, várhatóan milyen akadályokba botolhatunk, vagy, hogy milyen csapdákba sétálhatunk bele, ha nem vigyázunk.

Így számold ki:
Vond ki a születési hónap számából a születési nap számát. Először azonban mindkét számot egyszerűsítsd egyjegyűre.

1. lépés:

Pl. 1987. 04. 25.
A születési nap számát egyszerűsíteni kell: 2+5 =7

2. lépés:

Vond ki a hónap számából a nap számát (a születési nap számot, amit előzőleg kiszámoltál)!
4-7 = -3

Ha mínusz szám jön ki végeredményül, az adott számjegyhez tartozó leírás vonatkozik rád. Tehát a mínusz előjelet nem kell figyelembe venni.
Jelen esetben a 3-as az akadályszám.

Olvasd el a számhoz tartozó leírást:

1
Az akadályszámod arra utal, hogy erőfeszítéseid általában jelentős akadályokba és ellenállásba ütköznek, amit nehezen viselsz. Bármilyen irányba is fordulj, mindenfelé valamilyen ellenállásba ütközöl. Olyan, mintha életed legfontosabb területei mások és külső körülmények ellenőrzése alatt állnának. Emiatt lázadó és dühös lettél. Ám miközben azon vagy, hogy elnyerd a keresett jóváhagyást, elveszítheted identitásodat és az önmagad feletti irányítást. Ilyen erőteljes nyomás alatt legkönnyebb megoldásnak a még erősebb akarás tűnik, ami makacs ragaszkodásba és botrányos öntömjénezésbe csaphat át. Ha nem vigyázol, a magabiztosságból dicsekvés, a bátorságból erőszakos nyomulás lesz.

2
Az akadályszámod arra utal, hogy van benned egyfajta tudattalan neheztelés a társadalom iránt. Feloldhatatlan neheztelésed miatt rossz szájíz keletkezik benned, amikor a társadalommal van dolgod, vagy amikor nyilvánosan szerepelned kell. Túlérzékeny lettél a külvilág kritikájával és figyelmével kapcsolatban. Nyomasztanak a részletek és a rituálék. Még a legjelentéktelenebb dolgok is legyőzhetetlen akadályokká tornyosulnak szemedben, védtelennek és sebezhetőnek érezve magad velük szemben. Az észrevételeket és a kritikát túlreagálod, és az elutasítástól tartva nem mersz közel kerülni senkihez. Nem tudsz megszabadulni egy ártatlan észrevétel vagy véletlen megjegyzés által okozott rossz érzéstől. Emiatt a környezeted felé való reakcióid nem természetesek, gyakran csak imitálod a szerinted elvárható viselkedést.

3
Akadályszámod alapján kiderül, hogy valószínűleg érzelmileg mesterkélt és bizonytalan környezetben nőttél fel, az érzelmi elnyomás lehetősége sem kizárt. Emiatt jellemző rád, hogy félsz érzéseidet és kreatív képességeidet természetes módon kifejezni. Az akadályszámod alapján visszafogott, és félrehúzódó lettél, vagy ellenérzést keltenek benned a társasági érintkezések. Amikor mégis társaságban vagy, érzékenységedben túlreagálod a dolgokat. Talán még nem nyílt meg az út kreatív képességeid megnyilvánítása előtt. Ügyetlennek és szerencsétlennek érzed magad, amikor világosan és pontosan akarod kifejezni magad, ezzel kapcsolatos rossz érzéseid pedig megakadályozhatják, hogy jó benyomást kelt azokban a helyzetekben, amelyek megnyithatnák előtted az ajtókat.

4
Akadályszámod arra utal, hogy gyerekkorodban korlátoztak, nem törődtek veled, ezért feszült voltál. Emiatt a későbbiek során is sokszor meg kellett küzdened belső vészjelző rendszereddel, mely még ma is folyton fékez és visszatart. Gyakran érzed úgy, hogy meg kell dolgoznod azért, hogy értékesnek érezhesd magad, ahelyett, hogy egyszerűen csak hagynád érezni, hogy önmagadban is az vagy. Hol hatalmas erőfeszítésekkel veted bele magad valamilyen munkába, hol teljes passzivitásba süllyedsz. Nem vagy szinkronban az életárammal: fecsérelsz, amikor tartalékolnod kéne, rendetlen vagy, amikor nagy szükség lenne a rendre. A lelked mélyén pedig gyakran azon mérgelődsz, hogy nem kapod meg azokat a lehetőségeket, amelyeket megérdemelnél. Neked kell értük többet tenned.

5
Akadályszámod alapján az derül ki rólad, hogy valamikor zavar keletkezett benned az elfogadott viselkedési szabályok és a között, aminek életedben tanúja voltál. Nem mutattak jó példát előtted, de tőled elvárták a rendes viselkedést. Emiatt kialakult benned egyfajta belső konfliktus, mely a függőség és az önmérséklet közötti harcról szóltak. Vonzódsz a kóros és túlzásba vitt szexualitáshoz. Túlterheled magad élményekkel, de nem tanulsz a tapasztalásból, és nem tudod, mikor kellene elengedned valamit és továbblépni egy egészségesebb minta felé. Ha nem vigyázol, elveszítheted az ellenőrzést magad felett, majd az impulzivitás, gyorsaság, vakmerőség, és a dolgok túlhajtása válik mércéddé. Rosszabb esetben problémáid adódhatnak a droggal és alkohollal is.

6
Az akadályszámod arra utal, hogy gyermekkorodat átszőtte a függőség, gyerekes elvárások, rossz kommunikáció, ezért az érzelmi elköteleződéssel kapcsoltban zavar és bizalmatlanság van benned. Mindig az igazi társat keresed, de idealizmusod és kétségbeesettséged megakadályozhatják elérésüket. Életedben irreális elvárásokat támasztasz az emberekkel szemben. Mivel lehetetlen elvárásaidnak nem sikerül megfelelniük, undorral szabadulsz meg tőlük, hogy továbbléphess a következő felé. Valójában belül fontoskodó, önelégült és beképzelt vagy, nem pedig szerető és rugalmas. Azt akarod, hogy a társad mindig azt tegye, ami neked jó, de te soha nem vagy tekintettel arra, amit ő szeretne.

7
Az akadályszámod alapján kiderül, hogy a környezetedben tapasztalt instabilitás és bizonytalanság miatt zárkózott és távolságtartó lettél, ami a másokkal való szabad kommunikációt megakadályozó arroganciához és ítélkezéshez vezetett. Óvatos, aggodalmas és kritikus vagy az élettel szemben, és a mentális projekció világában élsz. Ez a szám az érzések és az érzékiség felvállalásával való szembenézés szükségességére helyezi a hangsúlyt, hogy ne a mentális analizálgatás töltse ki egész életedet. Könnyen a cinizmus és a rettegés mintájába csúszhatsz, elvágva magad az élet által kínált örömöktől. Ilyenkor intellektuális lázadó válik belőled, aki szívesebben lázadozik az élet viszontagságaival szemben, mint hogy lelki viszontagságainak feldolgozásán dolgozna. Elméd olyan vértezetté válik, ami nem megvéd, hanem elzár. Nem engedi, hogy mások kedvessége, gyengédsége és melegsége elérhessen hozzád.

8
Akadályszámod alapján kiderül, hogy gyermekként valószínűleg egy erősen uralkodni vágyó szülő zsarnoksága alatt éltél. Az érzelmi gondoskodás hiányát valószínűleg pénzzel ellensúlyozták, ami komoly belső konfliktusokat, azaz stresszt okozott benned. Emiatt folyton küzdesz a tekintély pozícióban lévő emberekkel szemben, és nem bízol meg a hatalmat gyakorlókban. A legnagyobb problémát életed későbbi szakaszaiban is a tekintéllyel és hatalommal kapcsolatos konfliktusok okozzák számodra. Dolgoznod kell a pénzhez való hozzáállásodon is, és azon, hogyan élhetsz legelőnyösebb módon azzal, amid van. Lehet, hogy mások befolyásolására használod a pénzt, vagy szélsőségesen pazarlóvá válsz, a sikeresség látszatát keltve a világ előtt. Miközben belső éneddel nincsen kapcsolatod. Következésképp: tetteid üres gesztusok, és amit képviselsz, a mögött nincs valódi tartalom.

9
Akadályszámként nem kaphatunk 9-es számot, mivel ebben a számításban nem létezik olyan két szám, melynek különbözete 9 lenne. Ne feledd, mindig egyjegyűre kell egyszerűsítened a két számot, mielőtt kivonod egymásból őket. Tehát, például, ha december 7-én születtél, akkor nem a 12-ből vonod ki a 7-es számot, hanem a 3-asból.

0
A nulla akadályszám különleges jelentéssel bír. Ha nullával találkozunk, akkor ugyanis, nincsen semmi olyan nyomunk, aminek alapján komolyabb stressztényezőre következtethetnénk. Ez a szám szerencsés alkatra utal, és ebből fakadóan szerencsés sorsra is. Az akadályok hiánya bizonyos értelemben az élet nyomásától való belső függetlenségre utal. Pontosabban úgy is fogalmazhatnánk, hogy a nulla akadályszám a választás lehetőségére utal. A helyzetek adta lehetőségek között te döntöd el, hogy mit teszel. Vannak olyanok is, akik számára ez sokkal nehezebb, mintha valamilyen rejtélyes kényszerítőerőnek engedve kellene cselekedniük. A helyzet finom üzenete ilyenkor: eljött az idő, amikor tudatosan használhatod mind azt, amit az egyes leckékkel kapcsolatban eddig megtanultál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu

Related posts

10 feng shui tipp az új évre

admin

Ezzel a stratégiával érheted el a 2020-as céljaidat!

Sandal

2018: 2-es év – A párkapcsolatok és érzelmek éve

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .