Jack CanfieldRezgések/Hullámok/EnergiákSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Magadhoz vonzod a veled egy hullámhosszon rezgő dolgokat

Magadhoz vonzod a veled egy hullámhosszon rezgő dolgokat

Élő mágnes vagy. Szó szerint  magadhoz vonzod a veled egy hullámhosszon rezgő dolgokat, embereket, gondolatokat és körülményeket. Energiameződ a gondolataidnak és az érzelmeidnek megfelelően folyamatosan változik, az univerzum pedig úgy működik, mint egy tükör: azt az energiát veri vissza, amit magadból sugárzol. Minél erősebbek a gondolataid és az energiáid, annál erősebb a mágneses vonzás. Ez a folyamat nem igényel különösebb erőfeszítést; a mágnes nem „törekszik” arra, hogy bármit is magához vonzzon — egyszerűen teszi a dolgát, ahogy te is! Minden pillanatban az életedbe vonzol valamit. Tisztában vagy azzal, hogy a jelenlegi életed annak az eredménye, amit egészen eddig gondoltál, tettél, hittél vagy éreztél? Akár most rögtön hozzáfoghatsz, hogy tudatosan és átgondoltan magadhoz vonzd mindazt, amire egész életedben vágytál. A Vonzás Törvényének segítségével embereket, forrásokat, pénzt, ötleteket, stratégiákat és körülményeket vonzhatsz magadhoz — tulajdonképpen bármit, ami ahhoz szükséges, hogy megteremtsd álmaid jövőjét.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Jack Canfield

Related posts

A spirituális ébredés tünetei 51 pontban

Sandal

Bolygónkra nézve…

Sandal

A helyes imádság

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .