Csakra meditációs zenékMeditációMeditációs zenék-videókSpiritualitás

Homlokcsakra – harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene

Megosztás/Share:
Homlokcsakra - harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene

Homlokcsakra – harmadik szem megnyitó és aktiváló 3 órás meditációs zene. Intuitív erők növelése, a homlokcsakra pozitív energiájú rezgésének aktiválása. A meditáció közben észlelhetsz akár forgást (jobbra), különböző fényeket és színeket, süllyedő vagy lebegő érzést. Illetve ha elalvásnál fülhallgatóval hallgatod a zenét, akár alvásparalízist – ezért testből való kilépést is – okozhat (volt rá példa néhány embernél).
Megjegyzés: Csak akkor próbálkozz a harmadik szemed megnyitásával, ha képes vagy mentálisan és pszichikailag elfogadni, hogy a látás nem csak egy oldalra korlátozódik, így el kell fogadnod mindkét oldal (fény és sötét) entitásait, illetve a szellemi világ (lelkek) entitásait is!
Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Hogyan érjünk el pozitív és tartós változást?

admin

Spirituális gyakorlatok: Meghívó az Itt és Most birodalmába

admin

Tanmese: A vakok és az elefánt

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .