Finomérzékelési gyakorlatokOrosz gyógymódokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyógyításSpiritualitás

Finomérzékelési gyakorlatok: Bevezető

Finomérzékelési gyakorlatok-Bevezető
A célirányos összpontosítás megtanulása és a szellemi technikák használatának megkönnyítése érdekében először bemutatunk néhány jól bevált előkészítő gyakorlatot: a mértani alakzatokkal, a gumiszalaggal és az energiagömbökkel végzett munkát, az ujjal való rajzolást és a színes lapok érzékelését. Ezek a gyakorlatok nagyban elősegítik a finomérzékelés kitapasztalását és elmélyítését.

A gyakorlatokat természetesen nem elég egyszer elvégezni. Hosszabb gyakorlás szükséges ahhoz, hogy az ember igazán ráérezzen a képességeire, és fejleszteni tudja érzékenységét és a célirányos összpontosítást. Azok, akik 6-7 héten át rendszeresen végzik a gyakorlatokat, igen kifinomult érzékre, jó intuícióra tesznek szert, és ezzel egyidejűleg közérzetünk is rohamosan javulni kezd. A gyakorlatok különösen a színek és formák szellemi érzékelését javítják. Rendszeres gyakorlással javítható az energia és információ irányításának képessége is. A gyakorlatok mindezek mellett serkentik a tobozmirigy és a jobb agyfélteke működését. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 
Petra Neumayer-Tom Peter Rietdorf:Titokzatos orosz gyógymódok

Related posts

Mi a tiszta tudatosság? Mi a tudatosság négy tudatállapota?

admin

Intuíció és sejtelem – az ember természetes képessége

admin

Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok – Hüllők

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .