Állatok és a spiritualitásSpirituális gyógyításSpiritualitás

Állatok spirituális gyógyítása

Megosztás/Share:
Állatok spirituális gyógyítása

A mai világban az állatgyógyászat egyre fejlettebbé válik, s egyre nagyobb méreteket ölt. Ma már nem csak egyszerűbb beavatkozásokat hajtanak végre sürgős, vagy épp szükségszerű esetekkor, hanem igazán nagy volumenű operációkat. Ilyen például az őssejt átültetés. A gyógyszerek, a műszerek, a kezelések egyre fejlődnek, és ezek nagyon-nagyon fontosak a mai világban. Elrugaszkodva a materiális világtól, a spirituális állatgyógyászatról valljuk be, nem sok szó esik. Pedig ahogyan az embereknél, ugyanúgy az állatoknál is lehet alkalmazni a gyógyítás spirituális módszerét. Mindebben pedig az a legjobb, hogy semmilyen súlyos pénzösszegeket követelő tanfolyamot nem kell hozzá elvégezni.

Egy egyszerű gyakorlatot fogok nektek bemutatni, amit bátran tudtok alkalmazni abban az esetben, ha kedvencetek beteg, vagy legyengült. Itt fontos megjegyeznem, hogy ez a fajta spirituális kezelés nem helyettesíti a sürgős állatorvosi beavatkozásokat, például gázolás, mérgezés, vagy genetikai betegségek esetén. Ilyen súlyos esetekkor mindenképp érdemes a kedvenceteket állatorvoshoz vinni, hogy megkapja a szükséges, esetleg életmentő kezelést. Azonban a spirituális gyógyítás egy nagyon jó kiegészítő módszer lehet az ilyenfajta beavatkozásoknál, mivel felgyorsíthatja a gyógyulást. Következzen tehát a módszer.

Helyezd mindkét tenyered, kedvenced testének azon részére, ahol a sérülés, vagy a fájdalom van. Egész testet érintő probléma esetén, egyszerűen csak helyezd mindkét tenyered, kedvenced testére. Gondolatban, vagy akár hangosan hívd le magadhoz Ariel arkangyalt, hogy legyen ott veled, és rajtad keresztül árassza a gyógyító energiát kedvencedbe. Mindeközben te magad is vizualizáld, ahogy a karjaidon keresztül a tenyereden át, fehér fény áramlik át a háziállatodba. Ha a kezelés során másmilyen színűnek látod ezt a fényt, akkor sincsen semmi baj. Fontos, hogy légy ellazult, és ne zakatoljanak a gondolataid a problémán. Minél jobban rágörcsölsz, a kezelés annál nehezebben fog sikerülni. Csak engedd, hogy áramoljon keresztül rajtad az energia, kedvencedbe. Csináld ezt addig, ameddig érzed, hogy jólesik. Nincsen időhatár megszabva. Mikor végeztél, köszönd meg Ariel arkangyalnak a segítségét. A kezelést naponta többször ismételd meg.

Vannak olyan esetek, amikor sem a spirituális kezelés, sem az állatorvosi beavatkozások nem tudnak már segíteni. Ilyenkor el kell fogadnod azt, hogy kedvenced döntött úgy, hogy most akar kilépni a fizikai életből. Fontos, hogy ne hibáztasd magad, hiszen mindent megtettél érte, amit csak lehetett. Fizikai és spirituális szinten is.

Tapasztalataim alapján, a testből való kilépés után az állatok lelke még egy ideig gazdáikkal maradnak, hogy elköszönhessen tőlük, majd továbblépnek. Előfordulhat, hogy távozásuk után esetleg velük álmodsz. Ezekben az álmokban búcsút vesznek tőled, és tovább indulnak oda, ahová tartoznak.
Ne feledjétek, hogy minden súlyos esetnél azonnal vigyétek kedvenceteket állatorvoshoz, hogy mielőbb megkaphassák a szükséges kezelést, vagy beavatkozást. És használjátok bátran a spirituális módszert, hogy kedvencetek gyógyulását felgyorsíthassátok.
Írta: Kalocsai Klára 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Mindannyian másra születtünk

Sandal

Mi az alkotó vizualizáció módszere?

Sandal

Légy a hála állapotában! – Az Univerzum 12 sorsfordító üzenete

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .