A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A teremtés hatékony módszerei

Megosztás/Share:
 A-teremtes-hatekony-modszerei-A-Titok

Dr. Joe Vitale

Sok ember érzi úgy, hogy az élete kilátástalan. De bármilyenek legyenek is a körülményeid, tudnod kell, hogy ez csupán a jelenlegi valóság, amely abban a pillanatban megváltozik, amint elkezded használni A Titkot. Mostani helyzeted múltbéli gondolataid gyümölcse. Ha tehát változtatsz gondolataidon és érzéseiden, gyökeresen megváltozhat minden.

„Hogy az ember képes változtatni önmagán… és úrrá lenni sorsán – ezt minden elme tudja, amelyik felismerte a megfelelő gondolkodás hatalmát.”Christian D. Larson (1866-1954)

Lisa Nichols

Ha javítani szeretnél a körülményeiden, mindenekelőtt gondolataidat kell megváltoztatnod. Amikor úgy nyitod ki a postaládát, hogy közben a számláktól rettegsz, ne csodálkozz, ha találsz is benne egyet-kettőt. Épp így van ez az életben is! Várod a számlákat. Folyton a fizetnivalók járnak a fejedben, így azoknak meg is kell jelenniük az életedben. Nap mint nap igazolod saját gondolkodásodat: na, találok ma számlát? Hát persze, hogy találok. Na, találok ma számlát? Hát persze, ma is itt van! Na, találok ma számlát? Hát persze, tessék, itt van. De miért? Mert ez az, amit vársz. A vonzás törvénye csak engedelmeskedik a gondolataidnak. Tegyél hát magadnak egy szívességet: várd inkább a bevételeket! Az elvárás nagyon erős vonzerő, amely szó szerint odavonzza hozzád a dolgokat. Bob Proctor szavaival élve: „A vágy összekapcsol vágyad tárgyával, az elvárás pedig bevonzza azt az életedbe.” Mindig azokat a dolgokat várd tehát, amelyekre vágysz, ne pedig azokat, amelyeket nem akarsz. Most épp mit vársz?

James Ray

A legtöbb ember végignéz jelenlegi életén, és azt mondja: „Ez vagyok én.” Pedig ez nem  igaz. Nem ez vagy. Ez voltál. Legyen szó arról, hogy nincs elég megtakarított pénzed, vagy hogy nem működik a párkapcsolatod, vagy akár arról, hogy az egészségi állapotod nem a legjobb. Mindez nem az, ami most vagy, hanem múltbéli gondolataid és cselekedeteid visszamaradt eredménye. Vagyis – ha úgy tetszik – te is, mint mi, emberek mindannyian, múltad üledékében élsz. Ha tehát úgy definiálod az életedet, hogy végignézel mostani éneden, azzal továbbra is ugyanarra kárhoztatod önmagad.

„Minden, ami vagyunk, annak az eredménye, ahogyan a múltban gondolkodtunk.”Buddha (Kr. e. 563-483)

Most pedig szeretnék megosztani veled egy nagyon hatásos módszert, amelyről Neville Goddard, a nagy tanítómester egy 1954-es előadásában beszélt, és amelyet ő a „visszatekintés metszőollójának” nevezett. Az én életemre óriási hatással volt ez a technika. A lényege annyi, hogy minden este, mielőtt elaludnál, gondold végig az aznap történteket. Ha bármi olyat találsz, ami nem egészen úgy ment, ahogyan szeretted volna, játszd le magadban újra az adott jelenetet – de ezúttal úgy, ahogyan az örömöt okoz neked! Amikor az elmédben újrateremted és kijavítod életed eseményeit, egyben harmonizálod is az aznapi frekvenciát, hogy a holnapnak már egy új, magasabb szintű rezgéssel vághass neki. Vagyis tudatosan új képeket festesz a holnap számára. Ne feledd: erre sosem késő rászokni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A TItok

Related posts

Teremtés és hála meditáció Dr.Joe Dispenzától (magyarul)

admin

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Egy szellemi „paradoxon”

Sandal

Szeretet a végső jelentősége mindennek

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .