A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A Pénz titka: A jólétre összpontosíts!

A Pénz titka-A jólétre összpontosíts

„Ha gazdagságra vágysz, pozitív érzéseket kell táplálnod a pénzzel kapcsolatban. Amikor nincs elég a zsebedben, érthető, hogy negatívan viszonyulsz a témához. Így azonban blokkolod a beáramló pénz útját! Ki kell törnöd az ördögi körből, ez pedig csakis a pozitív érzések kialakítása és a hála megélése által lehetséges.”

Dr. Joe Vitale
El tudom képzelni, amint a legtöbb ember így gondolkodik: „Többre vágyom. Mit tegyek, hogy magamhoz édesgessem azokat a fránya zöldhasúakat? Hogyan élhetnék bőségben és gazdagságban? Imádom a munkám, de mínuszban van a bankkártyám, és tudom, hogy bevételeim – épp az állásomból kifolyólag – erősen korlátozottak. Mit tegyek, hogy több pénzem legyen?” A válasz egyszerű: akard! Ez az egész valójában arról szól, amiről eddig is mindvégig beszéltünk. A te feladatod annyi, hogy kinyilvánítsd, mire vágysz az univerzum katalógusából. Ha pénzről van szó, add meg a pontos összeget. Például így: „Szeretnék huszonötezer dollár rendkívüli bevételhez jutni az elkövetkező harminc napban.” Alapvető, hogy te magad képes legyél hinni benne. Ha eddig meggyőződésed volt, hogy egyetlen bevételi forrásodat az állásod, a munkád jelenti, akkor ezt most azonnal felejtsd el. Ugye belátod, hogy ha továbbra is így gondolkozol, ezt is kell megtapasztalnod? Az efféle gondolatok rendkívül károsak. Épp most kezded megérteni, hogy alapvetően bőségre vagy teremtve, és hogy nem a te dolgod kitalálni, hogy a pénz miként, milyen úton találjon meg téged. A te feladatod a kérés, a hit és az elfogadás, és persze az, hogy most, a mindenkori jelenben jól érezd magad. A részletek kidolgozását bízd csak az univerzumra.


Bob Proctor
Ha azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy megszabadulj az adósságaidtól, örök adóslétre kárhoztatod magad. Hiszen azt vonzod be, ami a fejedben jár. „De hát én csak ki akarok mászni belőle!” Mindegy – ha az adósságra összpontosítasz, újrateremted azt. Keress egy automatikus visszafizetési konstrukciót, és fókuszálj a gyarapodásra. Ha van egy halom befizetetlen számlád, nem szabad azokra összpontosítanod, hiszen ezzel még több számlát vonzanál magadhoz. Ehelyett keresned kell valamit, ami a bőségre és a gazdagságra emlékeztet, és elfeledteti veled a számlákat. Jól kell érezned magad, hogy a jó rád találhasson.

James Ray
„Egy éven belül meg akarom duplázni a jövedelmemet.” Gyakran hallok ilyesmit. Aztán ha megnézem, mit tesznek érte, látnom kell, hogy semmit, amivel valóra válthatnák vágyaikat. Megfordulnak, és nyomban azt mondják valamire: „Ó, ezt én nem engedhetem meg magamnak!” És a válasz? „Kérésed parancs!” Ha a „nem engedhetem meg magamnak” kifejezés a te szótáradnak is része, most azonnal változtatnod kell a helyzeten. Kontrázz rá a „Meg tudom venni! Van rá pénzem!” felkiáltással. Ismételgesd, akár egy papagáj. Határozd el magadban, hogy a következő hónapban mindig ezt fogod mondani, amikor meglátsz valamit, ami tetszik. Ha álmaid autóját látod elsuhanni, csodás ruhákat veszel észre egy kirakatban, vagy épp egy izgalmas utazásra gondolsz, mondd ki azonnal: „Meg tudom venni. Van rá pénzem.” Ha kitartó vagy, idővel megváltoznak a pénzhez fűződő érzéseid. Kezdesz valóban hinni abban, hogy mindezeket megengedheted magadnak, és ennek köszönhetően életed is megváltozik.

Lisa Nichols
Ha a nélkülözésre, a hiányra összpontosítasz, ez bizonyára gyakori beszédtéma a családon belül, sőt a barátokkal is. Valószínűleg gyermekeidet is abban a szellemben neveled, hogy „nekünk erre nincs pénzünk, mi ezt nem engedhetjük meg magunknak”. Így sosem lesz elég pénzed, és sosem veheted meg amit szeretnél, hiszen mindig újrateremted ezt az állapotot. Ha bőségre vágysz, arra kell koncentrálnod. Összpontosíts a gazdagságra!

„A bőség és a gazdagság spirituális forrása kiapadhatatlan. Mindig, minden helyzetben készen áll, hogy belé vetett hitednek megfelelően teljesítse kéréseidet.” Charles Gillmore (1854-1948)

Most, hogy ismered A Titkot, ha legközelebb gazdag emberrel találkozol, tudni fogod, miként tett szert a vagyonára. Hogy elméjét nem a nélkülözés, hanem a bőség gondolatai uralták, és így vonzotta magához a pénzt – akár tudatosan, akár tudattalanul. A gazdagság képeire összpontosított, az univerzum pedig úgy rendezte az embereket, a körülményeket és az eseményeket, hogy azok valóra váljanak. Az ő gazdagsága a te gazdagságod is. Csupán annyi a különbség köztetek, hogy ő olyan gondolatokat forgat a fejében, amelyek bevonzzák a gazdagságot, ami egy láthatatlan szinten rád is vár. Ha láthatóvá akarod tenni, gondolkodj a gazdag emberhez hasonlóan!

David Schirmer
Mielőtt megértettem, hogyan működik A Titok, szinte elárasztottak a befizetendő számlák. Feltettem hát magamnak a kérdést, hogy miként változtathatnék ezen. Mivel a vonzás törvénye szerint azt kapod, amire összpontosítasz, fogtam a bankszámlakivonatomat, kifestettem a rajta szereplő összeget, és éppen annyit írtam a helyébe, amennyire áhítoztam. Majd azt gondoltam: „Mi lenne, ha csekkeket képzelnék a postaládámba?” Egy hónap sem telt bele, és érezhető volt a változás. Ma pedig szinte már csak csekkeket kapok! Na jó, érkezik pár számla is, de azok elvesznek a csekkek között. Mióta A Titok filmváltozata megjelent, százával kapjuk a leveleket, amelyekben emberek arról számolnak be, hogy váratlan csekkeket találnak a postaládájukban. És mindez azért történik, mert hallották David történetét a csekkekről, és elgondolkoztak rajta. Jómagam továbbfejlesztettem David módszerét. Azt találtam ki, hogy amikor ránézek a számláimra, elképzelem, hogy azok voltaképpen csekkek. Örvendezve bontom fel a borítékokat, és azt mondom: „Pénz állt a házhoz! Köszönöm! Köszönöm!” Aztán egyesével veszem a számlákat, és ahogy nézem őket, azt képzelem, hogy egy csekket tartok a kezemben. Még egy nullát is odagondolok az összeg végére, hogy nagyobb legyen az örömöm. Végül felírom egy papírra, hogy „bevételek”, és az összes „felturbózott” összeget felsorolom. Minden tétel mellé odaírom, hogy „Köszönöm”, és hagyom, hogy eltöltsön a hála érzése, míg a végén már sírni tudnék a boldogságtól. Ezek után fogom a számlákat – amelyek immár eltörpülnek amellett, amit kaptam -, és szépen befizetem őket. Egyetlen számlát sem bontok fel addig, amíg tökéletesen el nem hitettem magammal, hogy az valójában csekk. Ha nem így tennék, Összeszorulna a gyomrom, ez az érzés pedig újabb számlákat vonzana be. Vagyis ez a gyomorgörcs, ez a negativitás az, amit ki kell iktatnom, és helyettesítenem kell egy pozitív, örömteli érzéssel, amely pénzt csalogat az életembe. Az imént leírt módszer nagyszerűen működik, és óriási változást hozott számomra. Ilyen játékokat te is kitalálhatsz – úgyis  te tudod a legjobban, hogy mi az, ami neked beválik. Az érzéseid elárulják. Ha jól játszol, az eredmény sem marad el!

Loral Langemeier
PÉNZÜGYI STRATÉGA, VÁLLALATI TRÉNER

Abban a hitben nőttem fel, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni. Ma viszont vallom, hogy a pénz könnyen és gyorsan árad be az életembe. Hogy ez hazugság? Igen, agyunk egyik fele mindenképp tiltakozik ellene. Jobb is, ha felkészülsz rá, hogy az elején egy kisebbfajta csata zajlik majd benned. Ha mindeddig fogva tartott a hit, miszerint a pénzkeresés keserves és küzdelmes munka, szabadulj meg tőle most azonnal. Ezzel a gondolattal egy nem kívánatos frekvenciára hangolódtál, és ennek megfelelő dolgokat vonzottál be az életedbe. Fogadd meg Loral Langemeier tanácsát, és válts frekvenciát. Gondold azt, hogy a pénz könnyen és gyorsan áramlik be az életedbe!

David Schirmer
A gazdagság gondolkodásmód kérdése. Az egész azon múlik, hogy mi jár a fejedben.

Loral Langemeier
Személyi tréneri munkám 80 százaléka az emberek lelki és mentális beállítottságára irányul. Gyakran hallok ilyesmit, hogy: „Ó, maga képes rá, de én nem.” Pedig mindenkiben megvan a lehetőség, hogy változtasson a pénzhez fűződő viszonyán.

„A jó hír az, hogy amint eldöntöd magadban, hogy amit tudsz, az fontosabb annál, amit tanítottak neked, máris villámsebességre kapcsolsz a gazdagsághoz és bőséghez vezető úton. Hiszen a siker mindig belülről, nem pedig kívülről származik.” Ralph Waldo Emerson (1803-1882)

Ha gazdagságra vágysz, pozitív érzéseket kell táplálnod a pénzzel kapcsolatban. Amikor nincs elég a zsebedben, érthető, hogy negatívan viszonyulsz a témához. Így azonban blokkolod a beáramló pénz útját! Ki kell törnöd az ördögi körből, ez pedig csakis a pozitív érzések kialakítása és a hála megélése által lehetséges. Mondd ki és érezd át a következő mondatokat: „Több, mint elegendő pénzem van. Az univerzum bősége kiapadhatatlan, és ebből én is részesülök. Mágnesként vonzom magamhoz az anyagi javakat. Szeretem a pénzt, és a pénz is szeret engem. Nincs nap, hogy ne folyna be újabb összeg a kasszámba. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.”
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

Hazugságban élt életünk – amely után másképp tekintesz a világra

Sandal

Hathorok: A globális politika valósága és hazugságai valamint a fejlődés kényszere

Sandal

Mihály arkangyal üzenete: Képviseljétek a Krisztust önmagatokban!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .