A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

A cselekvés hatékony módszere

Megosztás/Share:
A cselekvés hatékony módszere


Marci Shimoff

Akik megélik az élet csodáját, csupán egyetlen ponton különböznek azoktól, akik nem: a szokásaikban. A vonzás törvényének használata életformájukká vált, így bárhová is mennek, bármihez is nyúlnak, csoda terem. Ők azok, akik folyamatosan – és nem csupán kivételes esetekben – támaszkodnak a bennük lévő erőre. Hadd meséljek el most két történetet, amelyek jól tükrözik a vonzás törvényének hatalmát és az univerzum tökéletes működését.
Az első történet egy Jeannie nevű hölgyről szól, aki, miután megvette A Titok DVD-t, minden nap legalább egyszer megnézte, mert biztos akart lenni benne, hogy testének minden sejtje magába szívja a film által közvetített üzenetet. Bob Proctor különösen lenyűgözte, és sokat gondolt rá, milyen jó lenne találkozni vele. Egy reggel, amikor Jeannie kinyitotta a postaládáját, még a lélegzete is elakadt, ugyanis Bob Proctor leveleit találta benne. Egészen addig fogalma sem volt arról, hogy a híres tanító mindössze négy háztömbnyire lakik az otthonától. Még a két ház száma is megegyezett, ez lehetett a tévedés oka. Jeannie azon nyomban elindult, hogy elvigye a leveleket a helyes címre. El tudod képzelni, milyen gyönyörűséget érzett, amikor kinyílt az ajtó, és ott állt előtte Bob Proctor személyesen? Bob ritkán van otthon, hiszen általában járja a világot és tanít, az univerzum azonban tudja, hogyan kell tökéletesen időzíteni. Jeannie gondolata, miszerint szeretne találkozni vele, beindította a vonzás törvényét, amely úgy rendezte az embereket, a körülményeket és az eseményeket, hogy a hölgy vágya teljesülhessen.
A második történet egy tízéves kisfiúról, Colinról szól. A fiúcskának nagyon tetszett A Titok című film. Amikor családjával Disney Worldbe látogatott, az első nap minden játéknál óriási sorok kígyóztak. Úgyhogy este, elalvás előtt Colin ezt gondolta magában: „Holnap minden nagy kedvencemre felülök, és egy percet sem kell majd sorba állnom!” Másnap reggel Colin és családja épp az Epcot Centernél lévő kapuknál várakozott, amikor egy alkalmazott odament hozzájuk, és megkérdezte, mit szólnának, ha ők lehetnének „a nap Epcotcsaládja”. Ez a titulus VIP státusszal járt, vagyis kaptak maguk mellé egy kísérőt, és az Epcotban található összes játékra sorban állás nélkül felülhettek. Colin összes vágya teljesült tehát, sőt! Családok százai várakoztak az epcoti kapuknál aznap reggel, Colin mégsem csodálkozott, hogy épp őket érte ez a szerencsés megtiszteltetés. Tudta, hogy mindez annak volt köszönhető, hogy előző este alkalmazta A Titkot. Képzeld el, milyen lehet tízéves fejjel felismerni, hogy világokat megmozgató hatalom van a kezedben!

„Egyetlen dolog akadályozhatja meg, hogy az általad elképzelt kép valóra váljon: az az erő, amely létét neked köszönheti – vagyis te magad.”Genevieve Behrend

James Ray

Az emberek nem kitartóak. Kezdetben lelkesen áradoznak: „Láttam ezt a filmet, és megfogom változtatni az életemet!” Az eredmények azonban elmaradnak. A felszín alatt pedig ott motoszkál a lényeg, de mivel ők csak a látható sikereket nézik, idővel azt mondják magukban: „Á, ez nem is működik.” Az univerzum pedig így szól: „Kérésed parancs!” És az egész szertefoszlik. Ha akár csak egy aprócska kételyt beengedsz a tudatodba, a vonzás törvényének értelmében hamarosan egész seregnyi hasonló gondolattal kell majd megküzdened. Ezért abban a pillanatban, ahogy felmerül a kétely, meg kell próbálnod elengedni azt. Váltsd ki a „tudom, hogy megkapom, amire vágyom” gondolatával és érzésével.

John Assaraf

Miután megismerkedtem a vonzás törvényével, szerettem volna élesben is kipróbálni működését. Ezért 1995-ben kitaláltam magamnak a Látványtáblát. Amikor el szerettem volna érni valamit – legyen szó autóról, karóráról vagy akár álmaim lélektársáról -, kitettem a képét erre a táblára. A tábla az irodám falán lógott, és mindig, amikor felnéztem rá, elkezdtem vizualizálni. A képek segítettek, hogy higgyem, tudjam és érezzem, hogy a vágyott dolog valójában már az enyém. Aztán költözködésre adtuk a fejünket. Minden bútorunkat és dobozunkat raktárba vittük, majd öt év alatt három különböző helyen is laktunk. Végül Kaliforniában kötöttünk ki, ahol megvettünk és felújítottunk egy házat. Amikor elkészültünk, elhoztuk az öt évvel azelőtt elpakolt holminkat. Egy reggel a fiam, Keenan bejött a dolgozószobámba. Az egyik öt évvel azelőtt lezárt doboz épp ott volt a küszöbön, és ő megkérdezte:
– Apa, mi van ebben a dobozban?
– Hát a Látványtábláim – feleltem.
– Az meg micsoda? – kérdezte erre.
– Hát ahová feltettem az összes célomat, amelyet el szeretnék érni az életben – válaszoltam. A fiam öt és fél évesen persze nem sokat értett a dologból, ezért így szóltam: – Várj, kicsim, mindjárt megmutatom!
Felnyitottam a dobozt, és meglepődve láttam, hogy az egyik táblán ott virított új házunk képe. Vagyis öt évvel azelőtt ezt a házat vizualizáltam. A hasonlóság megdöbbentő volt. Megvásároltam és kitataroztam tehát álmaim otthonát, és még csak észre sem vettem! Annyira letaglózott a dolog, hogy sírva fakadtam.
– Miért sírsz, apa? – kérdezte Keenan.
– Azért, mert végre megértettem, miként működik a vonzás törvénye és a vizualizáció. Végre megértettem mindent, amit olvastam. Megértettem, hogyan jutottam el idáig az életben, a cégeim sikerét. Látod, a házunk esetében is működött a dolog, és én még csak nem is tudtam róla!

„A képzelőerő mindennek az alapja. Ez az, ami bepillantást enged a jövőbe.”Albert Einstein (1879-1955)

Fantáziádat könnyedén szabadjára engedheted egy Látványtábla segítségével, amelyre az általad vágyott tárgyak és események képét függeszted. Fontos, hogy olyan helyet találj neki, ahol minden nap szem előtt van, ahogy azt John Assaraf is tette. Érezd úgy, mintha a rajta szereplő dolgok már a birtokodban lennének. Amikor fizikai szinten is megkaptad őket, és hálát adtál értük, nyugodtan lecserélheted a képeket. A Látványtábla nagyszerű eszköz, hogy megismertessük gyermekeinkkel a vonzás törvényét. Őszintén remélem, hogy az ötlet világszerte sok szülőt és tanárt ihlet meg. Internetes oldalunk egyik látogatója A Titok DVD képét függesztette ki táblájára. Mindezt azért, mert bár látta a filmet, nem volt meg neki otthon. Két nap sem telt bele, és eszembe jutott, milyen jó ötlet lenne, ha ajándék DVD-kkel lepnénk meg a fórumozókat. A szóban forgó férfi ott volt a tíz szerencsés nyertes között! Vagyis két nappal azután, hogy kirakta a DVD képét Látványtáblájára, kézhez kapta saját példányát. Legyen szó DVD-ről vagy akár egy csodás házról, a teremtés öröme mindenképp nagyszerű érzés! Egy másik, a vizualizáció erejét példázó tapasztalat édesanyámtól származik, aki szeretett volna megvenni egy bizonyos házat. A kiszemelt ingatlanra azonban számos más jelentkező is akadt. Édesanyám ezért úgy döntött, hogy segítségül hívja A Titkot. Leült, és egymás után többször leírta a nevét és a vágyott ház címét egy lapra. Addig folytatta ezt, amíg végül teljesen a sajátjának érezte a címet. Ezek után elképzelte, hogyan mutatnának a bútorai a házban. Alig pár óra múlva kapott egy telefonhívást, s a tulajdonos közölte vele, hogy elfogadta az ajánlatát. Természetesen felvillanyozta a hír, meglepni azonban nem lepte meg – hiszen ő már tudta, hogy a ház az övé. Micsoda diadal!

Jack Canfield

Döntsd el, mit szeretnél! Higgy benne, hogy megkapod! Hidd el, hogy megérdemled, és hogy elérheted! Minden nap szánj rá pár percet, hogy lehunyod a szemed, és elképzeled, amint a vágyott dolog már a tiéd, illetve érezd a hozzá kapcsolódó pozitív érzéseket. Aztán hagyd el a képeket, és összpontosíts arra, amiért hálás lehetsz. Örülj neki! Majd folytasd a napot, rábízva vágyaidat az univerzumra, és tudd, hogy az megtalálja a módját kérésed teljesítésének.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A TItok

Related posts

Vannak emberek, akikkel élni nem könnyű

Sandal

Gyermekek hihetetlen reinkarnációs emlékei

Sandal

Sadhguru: Hogyan szabadulj meg a viselkedési mintáidtól?

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .