Spiritualitás

Tudatalattid hatalma: Bensőd kincsestára

Tudatalattid hatalma-Bensőd kincsestára

Nyíljanak fel a te lelki szemeid, pillantsd meg bensőd végtelen kincsestárát, s világod is végtelen gazdaggá válik. Aranybánya rejlik benned, bőven meríthetsz belőle bármit, amit csak kívánsz, hogy
dicsőségben, vígságban, bőségben élhesd napjaidat. Hányan és hányan alusszák végig életüket, csupáncsak azért, mert nem ébrednek rá a belsejükben fellelhető, végtelen intelligencia és határtalan szeretet aranybányájára. Pedig minden a tiéd lehet, amire vágyol. A felmágnesezett acéldarab saját tömegének tizenkétszeresét emeli fel, ha viszont megszüntetjük mágnesességét, tollpehelynyi teherrel
sem birkózik meg. Mi, emberek is ugyanígy kétfelé válunk. A felmágnesezett egyéniség telis-teli van
hittel és önbizalommal. Tudja, hogy diadalra és sikerre született. Ott van aztán a “lemágnesezett” ember is. Félelmek és kételyek gyötrik. Ha lehetőség csillan meg előtte, visszaretten: “Biztos kudarcot vallok; ráfizetek; nevetségessé válok.” Az ilyen ember nem sokra viszi az életben, hiszen ha nem mer előrehaladni, helyben marad. Válj te is mágnesessé, fedezd fel minden korok legfőbb titkát!

Minden korok legfőbb titka 

Mit gondolsz, mi lehet minden korok legfőbb titka? Az atom energia? A
termonukleáris energia? A neutronbomba? A csillagközi utazás? Dehogy – egyik sem. Hát akkor mi a titkok titka? Hol leljünk rá, hogyan érjük el, miképpen hasznosítsuk? A válasz roppant egyszerű. A titok, a varázslatos, csodatévő hatalom saját tudatalattid mélyén rejlik, ott, ahol legtöbben sohasem keresnék.

Tudatalattid varázslatos hatalma

Tanuld meg, hogyan érheted el, miképpen szabadíthatod fel tudatalattid rejtett hatalmát, és sokkal több erőt, gazdagságot, egészséget, boldogságot, élvezetet vihetsz életedbe. Nem kell megszerezned ezt a hatalmat; már a tiéd. A használatát akard elsajátítani, akard megérteni, hogy életed minden területén alkalmazhasd.
Dönts most: tedd életedet nagyszerűbbé, lenyűgözötté, gazdagabbá, nemesebbé, mint amilyen valaha is volt!

Tudatalattid mélységeiben végtelen bölcsesség, határtalan hatalom, a szükséges dolgok kimeríthetetlen raktára búvik meg, és csupán felfedezésre és kiaknázásra vár. Máris megkezdheted az elméd rejtekében szunnyadó lehetőségek feltárását, s a lehetőségek a téged körülvevő világban öltenek majd testet. Tudatalattid végtelen intelligenciája mindenütt, mindenkor, mindent elárul neked, ha szellemed elfogulatlan és fogékony. Új gondolatok és elképzelések születnek majd benned, és képessé tesznek rá, hogy találmányokkal és felfedezésekkel állj elő, avagy könyveket és színdarabokat írj. Sőt: tudatalattid végtelen intelligenciája csodálatos és merőben eredeti tudást is feltárhat előtted.

Megmutathatja és megnyithatja a tökéletes önkifejezés felé vezető utat, és hozzásegíthet, hogy valódi helyedet foglald el az életben. Tudatalattid bölcsessége hozzásegíthet az ideális élettárs vagy éppen a legjobb üzleti partner kiválasztásához. Képes rá, hogy felkutassa eladó házad legjobb vevőjét, vagyonról gondoskodhat számodra, biztosíthatja anyagi szabadságodat, hogy azzá válj, amivé akarsz, azt tedd, amit akarsz, ott élj, ahol akarsz. Jogodban áll, hogy fölfedezd a gondolat, érzés, hatalom, megvilágosodás, szeretet, szépség belső világát. Ezek az erők hatalmasak, ha láthatatlanok is. Minden probléma megoldását, minden okozat okát megleled tudatalattidban. A rejtőzködő erők napvilágra hozásával ténylegesen hatalmat szerzel fölöttük, és bölcsességre teszel szert, így bőségben, biztonságban, vígságban haladhatsz utadon. Láttam, hogyan emelte ki a tudatalatti

hatalma az embereket nyomorult állapotukból, hogyan tette őket ismét egésszé, élet erőssé, hogyan szabadította fel őket, hogy kiléphessenek az életbe, és megízlelhessék a boldogságot, egészséget, vidámságot. Csodálatos gyógyító ereje van tudatalattidnak, egyaránt úrrá lesz az elgyötört elmén és a megtört szíven. Kitárhatja az elme börtönének kapuját, és kiszabadíthat mindenféle anyagi és lelki kötelékből.

Az alapvető ismeretek elengedhetetlenek

Általánosan alkalmazható, alapvető ismeretek nélkül sem miféle vállalkozásban sem érhetünk el számottevő eredményt. Tudatalattid gyakorlott működtetőjévé válhatsz. Amennyire mélyen megismered működésének elveit, amilyen mértékben képes vagy rá, hogy jól meghatározott céljaid eléréséhez alkalmazd, olyan mértékben használhatod hatalmát, és bízhatsz az eredményességben. Korábban vegyész lévén, hadd említsem meg, hogy ha hidrogént és oxigént úgy egyesítünk, hogy az előbbi atomjaiból kettő jut az utóbbi minden egyes atomjára, akkor vizet kapunk.

Mindannyian tudjuk, hogy egy oxigénatom és egy szénatom egyesüléséből mérgező gáz: szénmonoxid képződik. Ha pedig még egy oxigént adunk hozzá, a többé-kevésbé ártalmatlan szén-dioxidot kapjuk: bőven sorolhatnám tovább is a példákat a vegyületek roppant kiterjedt birodalmából. Tévedés lenne azt hinnünk, hogy a kémia, fizika vagy matematika alapelvei különböznek a tudatalatti alapelveitől. Tekintsük a következő, általánosan elfogadott elvet: “A víz a legalacsonyabb szint felé törekszik.”

Olyan elv ez, amely a Földön mindenütt alkalmazható a vízre. Tekintsünk egy másik elvet: “Hő hatására az anyagok kitágulnak.” Ez bármikor, bárhol, bármilyen körülmények között igaz. A fölmelegített acél ki fog tágulni, akár Kínában, akár Nagy-Britanniában vagy Indiában melegítjük fel. Ugyanilyen általános igazság, hogy bármilyen hatásnak veted alá tudatalattidat, az a mindennapi élet színpadán körülmények, tapasztalatok, események alakját öltve jelenik meg. Imád azért talál meghallgatásra, mert tudatalattid alapelve érvényesül, és az alapelv érvényesülésén azt kell érteni, hogy a dolog működik. Az elektromosság alapelve például az, hogy az elektromosság a magasabb potenciál felől folyik az alacsonyabb potenciál felé. Az elektromosság használatakor nem változtatod meg az elvet, hanem a természettel együttműködve csodás találmányokra és felfedezésekre teszel szert, amelyek mind-mind számtalan módon gazdagítják az emberiséget. Tudatalattid alapelve is érvényesül, és a hit törvényének megfelelően működik. Tudnod kell, mi az a hit, miért működik, hogyan működik. A Biblia egyszerű, tiszta, gyönyörű meghatározással szolgál: Mert bizony mondom néktek, ha valaki azt mondja ennek a hegynek:

Kelj fel, és ugorjál a tengerbe! és szívében nem kételkedik, hanem hiszi, hogy amit mond, megtörténik, meg lesz néki, amit mondott. (Márk 11:23) 

Elméd törvénye a hit törvénye. Ez annyit jelent: higgy elméd működésének módjában, higgy a hitben. Elméd hite nem más, mint maga a gondolat – ilyen egyszerű -, maga a gondolat, és semmi más. Minden tapasztalatod, az események, a tettek, a körülmények tudatalattid reakciói gondolataidra. Ne feledd: eredményt nem az a valami hoz, amiben hiszel! Eredményt csak a saját elmédbe vetett hit garantálhat. Hagyj fel az emberiség hamis hiedelmeivel, vélekedéseivel, babonáival, félelmeivel. Higgy az élet örök igazságaiban, mert ezek sosem változnak! Ez az út vezet előre, felfelé, Isten felé.
Imádságod a hatásellenhatás, az akció-reakció egyetemes törvényének megfelelően hallgattatik meg. A gondolat az akció kezdete. Tudatalattid válasza lesz rá a reakció, és ez a reakció gondolatod természetének felel majd meg. Foglald el elmédet a harmónia, gazdagság, béke, jóakarat képzeteivel, és csodák történnek életedben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Dr. Joseph Murphy

Related posts

Amilyen önmagadhoz vagy…

Sandal

Ragyogjon a fényed

admin

Mit akar az élet?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .