A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Teremtsd meg előre a napodat!

Teremtsd meg előre a napodat

A vonzás törvényének segítségével egész életedet képes lehetsz előre megrendezni, egészen a mai naptól, a következő cselekedetedtől kezdve. Prentice Mulford – akinek írásai oly sok hasznos információt tartalmaznak a törvény működésével kapcsolatban – úgy tartja, hogy nagyon fontos előre elgondolnunk a napunkat.

„Amikor azt mondod: »Kellemes utazásban/ találkozóban lesz részem«, szó szerint hírnököket, katonákat küldesz előre, akik elintézik számodra, hogy utad valóban kellemes legyen. De ha látogatásod, utazásod vagy bevásárlókörutad rossz, aggódó, esetleg nyugtalan hangulatban kezdődik, olyan láthatatlan ügynököket küldesz előre, akik még több kellemetlenséget szerveznek be neked. Gondolataink, más szóval tudatállapotunk folyamatosan dolgozik, és gondoskodik, »intézkedik « jó vagy kevésbé jó jövőbeli élményeinkről.”Prentice Mulford

Prentice Mulford az 1870-es években vetette papírra ezeket a szavakat. Micsoda úttörő volt! Tanácsaiból jól láthatod, milyen fontos, hogy napod minden egyes eseményét előre elgondold. Bizonyára tapasztaltad már, milyen, ha ez elmarad – jön a sietség, a kapkodás, az idegeskedés. Amikor kapkodsz, gondolataidat és cselekedeteidet a késéstől való félelem határozza meg. Ennek megfelelően rossz dolgokat „szervezel be” magadnak. Ahogy tovább idegeskedsz, egyik szerencsétlenséget a másik után vonzod magadhoz. Sőt, ha mindez még nem volna elég, a vonzás törvénye „intézkedik”, hogy a jövőben is legyen miért sietned. Ilyenkor az egyetlen értelmes dolog, ha megállsz, és tudatosan elemelkedsz az adott frekvenciáról. Szánj erre pár percet, ha nem akarsz még több rosszat hozni a saját fejedre.

Az emberek – főleg a nyugati társadalmakban – állandó versenyfutásban állnak az idővel, mégis mindig arról panaszkodnak, hogy nincs elég idejük. És ha valaki ezt mondja magáról, akkor annak bizony így kell lennie – a vonzás törvénye gondoskodik róla. Ha Te is ebbe a hibába estél, mondd ki hangosan a következő állítást: „Több, mint elegendő időm van”, és változtasd meg az életed. A kényszerű várakozás idejét is felhasználhatod jövőd megteremtésére. Legközelebb, ha valamire várnod kell, használd ki a lehetőséget, és képzeletben fesd le mindazt, amire vágysz. Ezt bárhol és bármikor megteheted. Hozd ki a lehető legtöbbet minden élethelyzetből! Életed jövőbeli eseményeinek gondolatok által való meghatározása váljon rendszeres szokásoddá! Bárhová mész, bármit csinálsz, magad elé küldheted az univerzum katonáit, ha előre elképzeled, hogyan szeretnéd a dolgokat. Ezt hívják tudatos teremtésnek.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

Ha soha semmit sem figyelsz meg magadban…

Sandal

A Fény győzelemre ítéltetett

Sandal

Hogyan befolyásolják a gondolatok testünk biokémiáját?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .