A TitokRhonda ByrneSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Teremts magadnak ideális testsúlyt / Mennyi idő kell egy teremtéshez?

Teremts magadnak ideális testsúlyt - Mennyi idő kell egy teremtéshez

Nézzük, miként lehet a Teremtő Folyamat segítségére mindazoknak, akik túlsúlyosnak érzik magukat, és fogyni szeretnének. A legfontosabb tudnivaló az, hogy ha az ember a fogyásra összpontosít, csak még több „fogynivalót” vonz magához. Úgyhogy először is verd ki a fejedből a „fogynom kell” gondolatát. Épp emiatt nem működnek a diéták. Mert folyton a fogyásra gondolunk általuk, és így továbbra is olyan helyzetet teremtünk, amely megköveteli azt. Aztán tudnod kell, hogy túlsúlyodat bizony te magad teremtetted gondolataid által. Ha egyszerűen akarunk fogalmazni, azt mondhatjuk, hogy aki kövér, annak „kövér gondolatai” vannak, akár tud róluk, akár nem. Nem lehet valaki kövér, ha közben „sovány gondolatok” uralják az elméjét. Ez teljesen ellentmondana a vonzás törvényének. Hiába mondják az orvosok valakinek, hogy a túlsúlyát pajzsmirigyelégtelensége, lassú anyagcseréje vagy örökletes hajlama okozza, ezek mind csak kifogások, amelyek elkendőzik a beteg „kövér gondolatait”. Ha elfogadod és elhiszed, hogy ezeknek a diagnózisoknak a bármelyike is igaz lehet rád, továbbra is kövérségre kárhoztatod magad.

Lányaim születése után magam is túlsúlyos voltam, és ma már tisztában vagyok vele, hogy ezt annak köszönhettem, hogy hallgattam a szokásos figyelmeztetésekre és ijesztgetésekre, amelyek szerint szülés után – főleg a második után – nehéz lefogyni. Pont ezt vonzottam tehát magamhoz „kövér gondolataim” által. Egyre „teltebb” lettem, és minél többet keseregtem ezen, annál jobban kikerekedtem. Alacsony termetem ellenére 65 kilósra híztam, mindez pedig „kövér gondolataimnak”
volt betudható. Én is hittem abban az általánosan elfogadott vélekedésben, miszerint a túlsúlyt az étkezés okozza. Pedig ez egy nagyon is káros vélekedés, sőt mai fejemmel egyenesen zagyvaságnak tartom! A hízást nem az étel okozza. Jobban mondva, az étel csak akkor okoz hízást, ha te azt gondolod, hogy hízást okoz. Ne feledd, mindennek a gyökere a gondolataidban rejlik, az összes többi dolog pedig ezek tünete, következménye. Ügyelj hát arra, hogy tökéletes gondolataid legyenek, és meglátod, a súlyod is az lesz! Engedj el minden korlátozó gondolatot. Az általad elfogyasztott étel nem okozhat hízást, hacsak nem ezt gondolod.
A tökéletes testsúly az, amellyel te jól érzed magad. Senki más véleménye nem számít. Csakis az a fontos, hogy te mit érzel saját testeddel kapcsolatban. Biztosan te is ismersz legalább egy embert, aki sovány, ennek ellenére annyit eszik, mint egy ló, és közben büszkén hirdeti: „Én aztán bármit megehetek, sosincs rajtam egy deka felesleg sem!” Hát igen. Erre mondja azt a dzsinn, hogy: „Kérésed parancs!” Ha szeretnéd a Teremtő Folyamat által elérni a számodra tökéletes testsúlyt, kövesd az alábbi lépéseket:

Első lépés: Kérj!

Tisztázd magadban, hogy mi lenne számodra az ideális testsúly! Képzeld el, hogyan néznél ki, ha elérnéd. Ha vannak fotóid, amelyek akkor készültek, amikor még elégedett voltál a testeddel, vedd elő gyakran és nézegesd őket. Ha nincsenek ilyen képeid, keress neked tetsző modelleket ábrázoló fotókat, és nézegesd azokat!

Második lépés: Higgy!

Hinned kell, hogy megkapod, amit kérsz, és hogy a számodra ideális test már a tiéd. El kell képzelned, el kell játszanod, hogy az ideális test már a birtokodban van. Úgy kell tenned, mintha. Látnod kell magad az általad óhajtott ideális testben. Írd fel ideális súlyodat egy papírra, és ragaszd a mérleged kijelzője fölé. Még jobb, ha leszoksz a méricskélésről. A lényeg, hogy kérésednek semmilyen módon ne mondj ellen – se gondolattal, se szóval, se cselekedettel. A jelenlegi súlyodnak megfelelő ruhákat ne vásárolj többé. Légy optimista, és fókuszálj azokra a darabokra, amelyek megújult idomaidat fedik majd. Épp olyan ez, mint a rendelés egy katalógusból. Átnézed a kínálatot, kiválasztod a neked tetszőt, feladod a rendelést, és végül megkapod, amit kértél. Tudatosan keresd, szeresd és becsüld azokat az embereket, akik általad tökéletesnek tartott testsúllyal rendelkeznek. Ahogy őket dicsőited magadban, érzéseiddel hathatósan magadhoz vonzod az általad óhajtott testsúlyt. Ha kövér embereket látsz, ne nézegesd őket, inkább azonnal hívd be elmédbe a saját karcsú testedről alkotott képedet, és ami nagyon fontos: érezd.

Harmadik lépés: Fogadd!

Elengedhetetlen, hogy jól érezd magad, és elégedett légy a testeddel. Ez nagyon fontos, hiszen ha rosszul érzed magad a bőrödben, nem érheted el a kívánt testsúlyt. Az alakoddal kapcsolatos negatív érzések ugyanis csak még inkább csökkentenék rezgésszintedet. Nem változtathatod meg a testedet, ha lépten-nyomon hibákat keresel benne. Sőt ilyen hozzáállással csak újabb kilókat fogsz magadra szedni. Dicsérd és imádd minden egyes porcikádat! Gondolj azokra a dolgokra, amelyek tökéletesek rajtad. Ettől egyből jól érzed majd magad, és hamarosan eléred azt a frekvenciát, amely a tökéletes testsúly megteremtéséhez szükséges.

Wallace Wattles egyik könyvében csodálatos tippet oszt meg olvasóival az evéssel kapcsolatban. Azt tanácsolja, hogy amikor eszünk, csakis a rágás élményére összpontosítsunk. Légy tehát jelen, amikor eszel, és minden érzékeddel fogadd be a tapasztalatot. Ne hagyd, hogy elméd másfelé kalandozzon. Maradj a testedben, és élvezd az étel megrágása és lenyelése által nyújtott érzékleteket. Próbáld csak ki! Ha képes vagy tökéletesen jelen lenni az evés során, az ízek hihetetlenül intenzívvé és csodálatossá válnak; de ha hagyod, hogy az elméd elkalandozzon, az élmény azonnal eltűnik. Én magam meg vagyok győződve arról, hogy amennyiben képesek vagyunk jelen lenni étkezéseinknél, és tökéletesen az étel nyújtotta örömteli élményekre összpontosítani, testünk maradéktalanul feldolgozza és beépíti mindazt, amit kell, és így az eredmény is tökéletes lesz. A saját történetem vége annyi, hogy manapság hatékonyan tartom 53 kilós, ideális súlyom, miközben azt eszem, amit csak akarok. Fókuszálj hát te is saját tökéletes testsúlyodra!

Mennyi idő kell a teremtéshez?

Dr. Joe Vitale

A legtöbb ember szeretné tudni, hogy vajon mennyi időbe telik, amíg új autója, kapcsolata vagy hiányzó pénze testet ölt. Erre nincsenek szabályok. Fél óra, három nap, egy hónap… Nem ez a lényeg, hanem hogy összhangban légy az univerzummal.  Az idő csupán illúzió. Ezt maga Einstein mondta. Ha most hallasz erről először, talán nehezedre esik felfogni a dolgot, hiszen te úgy látod, hogy minden szépen sorban, egymás után történik. A kvantumfizikusok és Einstein azonban úgy gondolják, hogy valójában minden egy időben, azaz szimultán megy végbe. Ha megérted, vagy legalábbis elfogadod azt az elméletet, miszerint az idő nem létezik, beláthatod, hogy minden, amit szeretnél, már most a tiéd. Már most, ebben a pillanatban is létezik az az éned, aki elért mindent, amire valaha vágytál! Az univerzumnak egy csepp időbe sem kerül, hogy megadja neked, amit kérsz. Minden esetleges késedelem annak tudható be, ha nem vagy képes hinni és tudni, hogy a vágyott dolog már a tiéd. Minden attól függ tehát, hogy te mikor tudsz a megfelelő frekvenciára hangolódni. Amint ez sikerül, már meg is kaptad, amit kértél.

Bob Doyle

Az univerzum nem ismer méreteket. Tudományos értelemben véve nem nehezebb bevonzani egy általunk hatalmasnak tartott dolgot, mint valami csekélységet. Az univerzum mindent nulla erőfeszítéssel ér el. A fű sem erőlködik, amikor nő. Minden a hatalmas terv része. Minden attól függ, mi van a fejedben. Hogy valamiről azt gondolod: „Ez nagy dolog, jó darabig elfog tartani”, vagy azt, hogy: „Ez semmiség. Adok neki egy órát.” Az ilyen szabályokat te állítod fel. Ha olyan érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatban, mintha az már a birtokodban volna, az univerzum azonnal válaszol. Az univerzum számára nem létezik idő, és nem léteznek méretek. Egy dollárt épp olyan könnyű (vagy nehéz) megteremteni, mint egymilliót. A folyamat ugyanaz, és az egyetlen ok, amiért az egyik gyorsabban megy a másiknál, a fejedben lévő hiedelem, amely azt súgja, hogy egymillió dollár nagyon sok pénz, egyetlen pedig kevés.
Az emberek könnyebben tudnak hinni a kisebb dolgok megteremtésében, úgyhogy azt szoktuk mondani, kezdjék valami aprósággal. Mondjuk, egy csésze kávéval.

Bob Proctor

Képzeld el, ahogy egy rég látott baráttal beszélsz. Figyeld meg, hogy rövid időn belül valaki felemlegeti neked ezt a bizonyos barátot. De az is lehet, hogy ő maga hív fel, vagy ír levelet. Azért jó valami csekélységgel kezdeni, mert így rövid időn belül biztosan megtapasztalhatod a vonzás törvényének működését a saját bőrödön. Épp így tett egy fiatalember is, aki, miután látta A Titkot, úgy döntött, megpróbálkozik valami apróság teremtésével. Egy madártollat képzelt a lelki szemei elé – egy nagyon különleges, egyedi madártollat. Gondosan ügyelt rá, hogy legyenek rajta megkülönböztető jegyek, hogy ha látja, egy csepp kétsége se legyen: ez a vonzás törvényének működése, amelyet ő maga indított be a tudatával. Két nap múlva épp egy New York-i felhőkarcolóba készült belépni, amikor – maga sem tudta, miért – lenézett a lába elé. És ott, a toronyház bejáratánál, New York kellős közepén megpillantotta a tollat! De nem akármilyen tollat, hanem azt, amelyet lelki szemeivel is látott. A valóság hajszálpontosan megegyezett a képzelet teremtményével, egyetlen megkülönböztető jegy sem hiányzott. Abban a pillanatban minden kétség nélkül tudta, hogy ez a vonzás törvénye, mégpedig teljes dicsőségében. Rájött, micsoda képesség van a birtokában, hiszen elméjének hatalmával bármit létrehozhat. Rendíthetetlen hittel vetette hát bele magát a teremtésbe, immár nagyobb dolgokra összpontosítva.

David Schirmer
BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ, TANÍTÓ ÉS JÓLÉTSZAKÉRTŐ

Az emberek gyakran csodálkoznak, hogy mindig, minden körülmények között találok parkolóhelyet.
Ezt A Titoknak köszönhetem. Elképzelem az üres helyet pontosan ott, ahol szeretném – az esetek 95 százalékában ez be is jön, és csak be kell állnom. A maradék öt százalékban pár percen belül elmegy valaki. A módszer még sosem hagyott cserben. Remélhetőleg most már érted, hogy valaki, aki vallja, hogy ő mindig talál szabad helyet, miért talál valóban. Vagy hogy miért nyeri egymás után a dolgokat az, aki nagyon szerencsésnek tartja magát. Ezek az emberek elvárják a jót. Tegyél te is így! Számolj nagy dolgokkal az életedben, és meglátod, előbb-utóbb megjelennek!
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Rhonda Byrne: A Titok

Related posts

A gyógyítás kulcsa: Ho’oponopono

Sandal

Lelki társak vagy igaz szerelem

Sandal

A tudat harmonikus és diszharmonikus szintjei / Tudatszintek és magasságok

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .