Uncategorized

Szimbólumok/Állatszimbólumok: Tengeri csillag

Szimbólumok-Állatszimbólumok-Tengeri csillagA tengeri csillag arról ismert, hogy képes regenerálni a végtagjait, sőt az egész testét. Ezért szimbolikája arra a képességére utal, hogy megújíthatja önmagát annak érdekében, hogy valaki mássá és jobbá váljon.

Útmutató és inspiráció is: ha megjelenik az életedben, amikor válaszút előtt állsz, akkor megtalálhatod a szükséges válaszokat is.

A regeneráció, a megújulás és az önellátás a tengeri csillaghoz kapcsolódó fogalmak. Megtanítja, hogyan gyógyítsd meg önmagad idővel, hogyan töltsd ki az űrt, amelyet egy esetleges veszteség okozhatott, és hogyan cseréld ki valami jobbra.

A tengeri csillag a megérzéseket képviseli, és azt mondja, hogy az ösztöneid általában helyesek. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, engedd, hogy az első benyomás vezéreljen, amely általában a legjobb megoldás.

Szimbóluma arra is utal, hogy bizonyos helyzeteket manipulálni vagy bizonyos embereket irányítani próbálsz, ami pozitív lehet, ha mások életének javítása érdekében teszed.

Azt mondja, hogy nagy dolgok várnak rád. A tudás ragyogásához és erejéhez kötősz, ami irányít a döntések meghozatalában.

Ezenkívül olyan helyzeteket is megmutat, amelyekben elemezned kell az összes lehetőséget, és fontos döntéseket kell hoznod.

Használd az érzéseidet, különösen akkor, ha kapcsolatot szeretnél kialakítani egy határozott személlyel, mivel érzékenyebb vagy – az érzelmek területén -, mint mások.

A tengeri csillag jelentései lehetnek még: isteni szeretet, életszeretet, üdvösség, akadályok leküzdése, isteni útmutatás és védelem, intuíció, megújulás és regeneráció.

A tengeri csillag, mint totemállat 

Ha mély kapcsolatod van a tengeri csillagokkal, az azért van, mert büszke, erős, okos és kemény vagy. Érzékeny és belátó is vagy, és élvezed, hogy egyedül vagy a gondolataiddal. Gondolkodó vagy, és inkább megfontolod a probléma minden aspektusát, mielőtt megoldod.

Szorgalmas és elhivatott vagy mind szakmai, mind személyes szinten: jó barátnak és szenvedélyes szeretőnek számítasz. Nem szeretsz hibázni vagy rossz benyomást kelteni. Túl sokat vársz magadtól, ezért nem tetszik a veszteség gondolata.

Mindig logikus magyarázatot keresel mindenre, és nem szereted ok nélkül kitenni magad veszélynek. Nem teszel egyetlen lépést sem, amíg meg nem győződsz arról, hogy ismered az összes fontos szempontot.

Ami a kapcsolatokat illeti, félénk vagy. A szerelem nem egyik napról a másikra következik be az életedbe, és sok időbe telik, amíg elég magabiztosnak érzed magad, hogy kibújj a csigaházadból.

Állandóan aggódsz, és mindent kézben akarsz tartani. Érzelmeid hajtanak, ami gyakran arra kényszerít, hogy olyan embereket válassz, akik nem érdemlik meg a szerelmedet. Érzelmes és érzékeny vagy, és ahelyett, hogy megváltoztatnád a valóságodat, inkább elfogadod.

Mit tanít a tengeri csillag?

A tengeri csillag megtanít arra, hogy magasabb elvárásaid legyenek, mert az élet egy csoda, és bármit létrehozhatsz, amit akarsz. Azt is megtanítja, hogy használj ki minden lehetőséget, és legyél tudatában a lehetséges veszélyeknek. Bízz a megérzéseidben, lépj ki a komfortzónádból, és lépj ki a rutinból.

Röviden: megtanít arra, hogy teljes mértékben megtapasztalja azt a világot, amelyben él, annak jó és rossz oldalaival; mert mindennek tényleg van értelme.
Írta és Közzétette: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu / www.angyalokfenye.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

Moringa, minden betegség gyógyítására

Sandal

Miért szakrális a geometria?

Sandal

Csodálatos képsorozat a természet erejéről

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .