HálaNapi hálaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi hála: Minden, amit teszek, és minden döntésem hatással van azokra, akikkel találkozom

Napi hála-Minden, amit teszek, és minden döntésem hatással van azokra, akikkel találkozomHálát adok Istenem, hogy megnyitod a szívemet a mély kapcsolódások és az egység megértésére. Megtapasztalhatom, hogy minden, amit teszek, és minden döntésem hatással van azokra, akikkel találkozom az élet folyamán. Érzem, hogy mindannyian egyek vagyunk, és az egymásra gyakorolt hatásaink teremtik a világunkat. Hálát adok azért, hogy rájöttem, mennyire fontos az, ahogy én élek, mennyire fontos az, ahogy cselekszem, és mennyire fontos az, ahogy gondolkodom. Tudom, hogy a békét és a harmóniát az életemben kell keresnem, hogy azt terjeszthessem mások felé. Tudom, hogy minden egyes tett, amit teszek, a nagyobb egész része, és a pozitív változásért dolgozom.
Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Csatlakozz te is az Angyalok Fénye oldalhoz és olvass még több angyali üzenetet, vagy olvasd vissza őket, hogy még több inspirációt, hitet, és szeretetet kapj általuk: 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, segítségért, képért és videóért pedig látogass el az ANGYALOK FÉNYE OLDALRA, VAGY a hozzátartozó FACEBOOK oldalamra!
Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Kik a Fényküldöttek?

Sandal

A Párkapcsolatok Titka

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Alabástrom

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .