Orosz gyógymódokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spirituális gyógyításSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Az idő befolyásolása – a lineáris idő megszüntetése

Spirituális gyakorlatok-Az idő befolyásolása - a lineáris idő megszüntetése

Az idő nem szilárd kiterjedés. Olykor rohamosan múlik, máskor alig vánszorog. Amint az alábbi gyakorlatok mutatják, a magunk javára, sőt intenzív gyógyításokra fordíthatjuk azt a tényt, hogy az idő valójában illúzió.
Különösen várakozás vagy utazás közben érezzük gyakran úgy, hogy egy örökkévalóságig tart. Ha azonban tudatunkkal feljebb emelkedünk, képesek lehetünk összesűríteni az időt. Egy kis gyakorlással akár napok is eltelhetnek néhány perc alatt. Természetesen életünk jó része kárba veszne, ha ezt gyakran végeznénk. De a kellemetlenségeket könnyebb így elviselni.

Az idő összesűrítése – például utazás közben

Képzeljük el utazásunk kiindulópontját és célpontját. Lássuk magunkat, amint elutazáskor búcsúzkodunk, és amint megérkezünk. 
Eresszünk szívünkből egy fénysugarat az elindulás időpontjától a megérkezés időpontjáig. Vizualizáljuk ebben a fénysugárban az összes közbeeső járművet, embert, helyet és vidéket a legszebb, legkívánatosabb formában. Most tömörítsük a fénysugarat a benne látottakkal együtt a lehető legkisebbre, és építsük be az összesűrített fényt koronacsakránkon keresztül az erőterünkbe (Magyarázatképpen: a lélek tere az a belső tér, ahol valóban békességre lelhetünk, megnyugodhatunk).

Most már testben is útra kelhetünk, és figyelhetjük, milyen érzést kelt az utazás. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Titkos orosz gyógymódok

Related posts

A benned rejlő varázslat: Mi tart vissza?

admin

A pólusváltással kapcsolatos modern nézetek

Sandal

Tanmese: Sáros út (zen tanmese)

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .