Csakra gyakorlatokCsakrákEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: A régi energiák felszabadítása a talpak csakráiból

Spirituális gyakorlatok-A régi energiák felszabadítása a talpak csakráibólA talpak csakrái állandó kontaktusban vannak a földfelszínnel. És a talpak csakráiban éppúgy összegyűlhetnek a régi vagy elhasználódott energiák, mint minden más csakrában. Ehhez hasonlóan itt is felhalmozódhatnak más személyek energiái, amelyek azonban nem kis problémát okoznak saját utad követésében. Ezzel a gyakorlattal megtisztulnak a talpak csakrái és alkalmazkodni fognak a jelen követelményeihez.

Affirmáció

Megtisztítom talpaim csakráit és a jelenben vagyok.

A gyakorlat lefolyása

Feküdj kényelmesen a padlóra helyezett takaróra és koncentrálj a belsődre. A farcsonttól földeld le magad. Hajlítsd be a térded és lélegezz mélyeket és nyugodtan. Ezután egy kicsit emeld fel a jobb lábad és a talp csakrája alatt képzelj el egy nyitott fiókot. Most rázd meg a lábad és ezenközben képzeld el, hogy ezzel a rázással ebből a csakrából kifolyik a régi vagy elhasználódott energia és belefolyik a fiókba.
Ha olyan érzésed támad, hogy talpad csakrájában már nem maradt semmi szükségtelen dolog, akkor állj újra lábra. Zárd bele képzeletedbe a fiókot és hadd vigye el magával a „kozmikus küldött”. Ezt az energiát oda viszi vissza, ahonnan az előbukkant vagy egyszerűen átadja a világegyetem számára.
A talp csakrájával való gyakorlatot ismételd meg a bal lábadon. Mindeközben képzeld el, hogy a talp csakrája alatt egy vödör áll, amelybe a régi energia folyik bele. Végül a vödröt zárd le egy fedővel, majd ismételten add át a „kozmikus küldöttnek”.
Képzeletedben fokozatosan tölts tele jobb és bal talpadat friss, elhasználhatatlan és a földből származó szabad energiával, írd bele ebbe a földelésbe és lábad csakráiba a mai dátumot, kereszt- és vezetéknevedet. így az összes energiát áthelyezed a jelenbe. Fokozatosan szabadulj meg a koncentrációtól
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Csakra gyógyászat

Related posts

Így csempéssz nyugodt pillanatokat az elmédbe és a mindennapokba

Sandal

Az öt alappillér: Gyakorolj teljes őszinteséget

Sandal

A szeretet: az univerzum legfőbb energiája

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .