Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: A lényi energia összegyűjtése

Megosztás/Share:
Spirituális gyakorlatok-A lényi energia összegyűjtése

E gyakorlat során megtudhatod, hogy mennyire erős kapcsolatban állsz saját lényi energiáddal. Lehetőséged nyílik annak észlelésére, hogy éppen hol találhatók lényed energiájának összetevői (pl. egy irodában vagy a veled kapcsolatban) és végy vissza belőlük magadhoz annyit, amennyire az adott pillanatban szükséged van.

 

Affirmáció

Saját lényem energiájával teljes kontaktusban állok.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen és egyenes háttal egy széken és hagyd áramlani az energiádat. Lépj kapcsolatba a földdel és a nevedet, valamint a mai nap dátumát írd le ebbe a földelésbe.
Fordítsd figyelmedet a belsődre és lényed energiájával létesíts kontaktust a saját testedben vagy a saját aurádban. 
Hol mindenütt tudod észlelni ezt az energiát? Ez kellemes a számodra? Látod a saját lényed képét? Hogyan néz ki? Üdvözöld a saját tulajdon lényedet.
Légy figyelemmel a saját belsőd iránt, mekkora energiarészt tesz ki lényed ebben a pillanatban (pl. 1-100 között százalékban). Hová tűnik felesleges lényi energiád? Lehet, hogy még valahol a munkahelyen vagy partnernődnél vagy partnerednél lelhető fel?
A saját napodban képzeld magad elé a „lényi energia mágnesét”, amely képes a lény azon részeit, amelyek nincsenek közvetlenül nálad, visszavezetni hozzád. Lehetséges, hogy az energia még a kapcsolatban, családban vagy társadalomban maradt. Képzeletben vezesd vissza önmagadhoz és engedd végigáramlani saját napodtól egészen az aurádig és testedig.
Újra ellenőrizd le, hogy most mekkora részt tesz ki lényi energiád és figyeld meg, hogyan érzed magad. Ha akarod, a mágnes által olyan hosszú ideig vonzhatod az energiát, ameddig valóban jól nem fogod magad érezni. Ekkor szép lassan lazíts a koncentrációdon.
 

Megjegyzés

Néha sor kerülhet arra – különösképpen nehéz élethelyzet alkalmával (pl. halálesetkor vagy váláskor), hogy a testben vagy aurában csak nagyon kevés lényi rész áll rendelkezésre. Ilyen esetben több időre és türelemre van szükség, mielőtt az ember olyan fázisba kerül, amelyben képes figyelemmel kísérni a saját tulajdon lényével való kapcsolatot.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Hathorok: A káosz csomópont növekvő kiterjedése – A Mexikói Öböl

Sandal

Találd meg a nyugalmat

Sandal

Hathorok: Káoszcsomópontok

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .