Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: A lény és személyiség időszaka

Spirituális gyakorlatok-A lény és személyiség időszaka

Előfordulhat, hogy az idő, amelyben a lényünk található, nincs összhangban egészen a személyiség időszakával. Ezáltal bizonytalanságra, a „hajtóerők” hiányára vagy stresszre kerülhet sor. E gyakorlat révén megállapítást nyerhet, hogy ez esetben a lényi idő összhangban van-e a személyiség idejével és hogy ez az előnyödre válik-e abban az esetben, ha mindkét időszak között párhuzamot vonsz.

 

Affirmáció

Ebben a pillanatban ezen a helyen vagyok és egyesítem saját lényi részemet a személyiség részével.
 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejedet tartsd lazán előreálló állal. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. Tested legyen laza és a figyelmed irányuljon a belsődre, szemeid csukva vannak. Egyesülj a földdel úgy, hogy kellemes legyen neked, hogy azt megérinted. Most belső figyelmedet fordítsd a fej középpontjára és lélegezz mélyeket és nyugodtan.
Saját aurádat képzeld fehér vászonnak. Hagy képződjék a vásznon órák képe. Ezek az órák elsősorban személyiséged pillanatnyi idejét mutatják. Hány óra van és milyen dátumot mutatnak az órák?
Amennyiben az órákon megláttad saját személyiséged óráját, úgy hagyd a képet tovatűnni. Vizualizálj a vásznon további órákat. Ezek az órák megmutatják lényed idejét. Hány óra van és milyen dátumot mutatnak az órák? Elkülöníted valahogyan egymástól a kétféle időt? Amennyiben igen, akkor azt hogyan teszed? Vajon például személyiséged idejét megelőzi lényed ideje? Vagy ez éppen fordítva van? Egyáltalán mindkét óra egyformán van beállítva vagy azok ideje jelentősen eltér egymástól?
Mindkét órát még egyszer vizualizáld a vásznon. Az egyes órákat egyesítsd a földdel. írd bele a mai nap dátumát és nevedet mindkét földelésbe. Megváltozik-e az idő valamelyik órán? Amennyiben ez a hasznodra válik, úgy képzeletben összehasonlíthatod az órák idejét. Vajon észreveszel-e még valamilyen valóságokat, amelyekkel törődnöd kellene?
Amennyiben szerinted mindkét idő összehasonlításra és beállításra kerül, a vászonról helyezd át képedet a napodba és onnan hagy áramoljon tovább saját energetikai meződbe és testedbe. Földeld le magad és néhány percig nyugodtan és mélyeket lélegezz. Lazíts a koncentrációdon.
 

Megjegyzés

Azáltal, hogy saját elképzelésedben saját személyiségedet és lényi idődet vizualizálod, automatikusan a megfelelő idő jelenik meg a képernyőn. Te magad azonnal meglátod és megtudod, hogy mely órák mely részekhez tartoznak. Bízz a megérzéseidben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Dr. Joe Dispenza – Egészségileg /1-6.részig/ (TELJES előadás!)

Sandal

Napi pozitív megerősítés: Könnyedén elengedem a múltamat, és mindenkinek megbocsátok

admin

Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok – Egészség: Táplálkozás

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .