Spirituális videókSpiritualitásVideók

Sergio Magana: Hogyan változtasd meg az életed – VIDEÓVAL!

Sergio Magana-Hogyan változtasd meg az életed - VIDEÓVAL
Sergio Magana „Ocelocoyotl” világszerte ismert és nagy tiszteletnek örvendő „Bölcsesség Őrző” Mexikóvárosból, az ötezer éves közép-amerikai tolték vagy toltecayotl leszármazási ág beavatottja.
A hagyomány az ősi chichimecáktól ered, akik aztán átadták a teotihacuanoknak majd a toltékoknak, akik később mind a maják, mind az aztékok tanítói lettek. Sergio a Tol sámán örökség (nahualizmus) álmodó tudásában is jól képzett. Ezt 1460 éve megszakítás nélkül adta tovább a mester a tanítványnak. Itt az ideje, hogy ez a tudás napvilágra kerüljön, és Sergio az egyike annak a néhány szóvivőnek, akiket felkértek a rejtett ősi tudás megismertetésére.
Könyve a 2012-2021 The Dawn of the Sixth Sun — The Path of Quetzalcoatl (2012-2021 A hatodik Nap hajnala — Quetzalcoatl útja) címmel, melyet már angol, olasz nyelven is megjelentettek, az eredeti spanyol mellett. Sergio mára számos nemzetközi konferencia és esemény ünnepelt előadója. Így például 2012. december 21-én az UNESCO meghívására tolték téli napforduló ceremóniát mutatott be! Jelenleg több, mint ötvenezer tanítványa van Mexikóban, az USA-ban, Kanadában, Olaszországban, Svédországban, Magyarországon, Hollandiában, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban.
Sergio sok éven át tanulmányozta a közép-amerikai nahuatl nyelv és kultúra misztikus és transzformatív erejét. Utazásai és tanításai mellett 12 éven keresztül jelentkezett rendszeresen”Az eljövendő évek” című műsorával, Mexikóváros egyik rádió állomásán.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Related posts

Napi pozitív üzenet: Az élet bölcsessége mindegyikünkben él

admin

Az élet a legnagyobb tanítómester

Sandal

Az aura tulajdonságai

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .