HálaMegerősítésekSpiritualitás

Légy hálás mindenért, ami történik veled!

Légy hálás mindenért, ami történik veled

Dicsérd Istent a teremtés szépségéért és öröméért – és nem kevésbé a saját lelked szépségéért. Adj hálás szüntelenül Istennek azért, ami vagy, és azért, amid van, s meglásd, a bőség növekedni kezd körülötted.

Ha egész életedben csak azt az egy imát mondod, hogy „köszönöm”, az is elegendő.
ECKHART MESTER

 

Van az elmének egy elidegeníthetetlen sajátossága: minden, amit magasztalunk, gyarapodni kezd. A dicsőítésre a teremtés egésze válaszol és örvendezik.CHARLES FILLMORE

MEGERŐSÍTÉSEK:

Adj hálát Istennek mindenért, ami történik veled. Mindenért – a jóért, a rosszért, a karmáért, a gondokért –, mert ezek tanítómesterek és megtanulandó leckék. S amikor rosszul mennek a dolgok, dicsérd Istent, amiért hagyja, hogy a dolgok rosszul menjenek, mert így figyelmeztet arra, hogy spirituális fejlődésed érdekében módosításra van szükség. Mindannyian a beavatás útját járjuk. A Föld egy iskola, s mindannyian szeretnénk levizsgázni. A felsőbb osztályokba az élet során megtanult leckék által léphetünk. Persze mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor semmi okát nem láttuk, hogy hálát adjunk Istennek. Fontos felismerni, hogy minden, amivel szembe kerülsz az életed során – legyen az a Mars, egy teherautó, az anyósod vagy a főnököd –, nem más, mint energia. Áldd a közvetítőt, aki kézbesíti neked az adott energiacsomagot, aztán vondd ki az energiát a látszólag negatív mátrixból. Szerezd vissza, és alakítsd át pozitívummá! Ne várj a boldogsággal, az örömmel, az élet dicsőítésével és ünneplésével addig, amíg végső győzelmet aratsz az élet nehézségei felett! Isten dicsőítése és a mindennap átérzett hála a kulcs a lélek győzelméhez.

MEGERŐSÍTÉSEK:

Hálát adok neked a bőségért, amely az enyém. AZ ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK nevében kiterjesztem ma mindazt, amit Istentől kaptam a szereteten, a dicséreten és a hálaadáson keresztül.

Istent üdvözöld mindenkiben! Próbálj meg egy-egy bíztató szót mondani mindenkinek, akivel találkozol! Tűzd ki feladatodul, hogy mindenkiben találj valami csodálatosat – amit aztán említs is meg neki! Lehet, hogy éppen ez lesz az, ami kiemeli őt a megszokottságból, vagy eloszlatja azt az érzését, hogy nincsen benne semmi különleges. Mindenkiben van valami különleges, s te segíthetsz, hogy meglássa, mi is az.
 „A mai nap, Istenem, mindenkinek mondok egy bíztató szót, akit utamba küldesz.” Amikor így szólsz Istenhez, az emberek ösvényt taposnak az ajtódig, mert oly igen sokan szorulnak a biztató szóra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Elizabeth Clare  Prophet: Kreativ bőseg

Related posts

Ha csodára vágysz, teremtsd meg a semmiből

Sandal

Tanmese: Szeretet, Jólét és Siker

admin

Miért találják meg nehezen az idős lelkek az igazi szerelmet?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .