KristálygyógyászatSpiritualitás

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Stilbit (Dezmin)

Kristálygyógyászat-Gyógyító kövek-Stilbit (Dezmin)

Színe: fehér, sárga, rózsaszín, narancssárga, vörös, barna.
Átlátszóság: Üveg – és gyöngyházfényű ásvány.
Kristályszerkezet: Monoklin
Mohs-keménység: 3,5-4
Képlet: (Ca0,5, Na, K)9(Al9Si27O72)x28H2O
Ásványtanilag: leveles zeolit. Bázisos magmás kőzetekben, gránitpegmatitokban, gneiszekben és kristályos palákban, hévizes telepeken fordul elő.
Keletkezés módja: A hidratált nátrium-kalcium-aluminoszilikát kristályai gyakran ikresedett táblásak, de kéveszerű „íves köteges” halmazai is vannak.
Előfordulás: Németország, Oroszország, Skócia, India, Ausztráliában, Izlandon, Kanadában
Fajsúly: 2,2
Törés: kagylós,rideg

Gyógyhatása: Szabályozza a vese működést, erősíti az érzékelést, főleg az íz érzékelést. Gyógyítja a torokgyulladást

Jellegzetességei: A stilbit nagyon kreatív kő; megnyitja az intuíciót, szeretetteljes és támogató rezgése minden tevékenységünkben hatékonyan segítség. Nagyon hasznos a metafizikai tevékenységek minden szintjén. Földeli a spirituális energiát, és segít, hogy az intuitív gondolatok cselekedetekben öltsenek testet a fizikai síkon.
A stilbit megkönnyíti az asztrális utazást, s közben védi és fenntartja a fizikai kapcsolatot. Végig útmutatást és irányítást biztosít az asztrális utazásokhoz, függetlenül attól, hogy hol is található a végállomás. A legmagasabb rezgésén használva segít eljutni a magasabb spirituális birodalmakba, és lehetővé teszi, hogy tudatosan emlékezzünk az ott tapasztaltakra. A stilbit kristálycsoportjai jóslásra használhatók.

Gyógyhatása: A stilbit jótékonyan hat az agy betegségeire, a gégegyulladásra és az ízlelés elvesztésére, erősíti az ínszalagokat. Fokozza a bőr pigmentációját. Hagyományosan mérgek hatástalanítására használják, mivel nagyon hatásos méregtelenítő.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Judy Hall: Kristálybiblia

Related posts

Az energetikai földelés 10 hatása a testedre

admin

Hogyan válhat az alkotó vizualizáció életed részévé?

Sandal

Csak is a gondolataid által lehetsz boldog

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .