David IckeÉbredésÉbresztő filmekÉbresztő videókMédiaSpiritualitásVideók

David Icke: Emlékezz arra, Ki vagy Te /VIDEÓ/

David Icke-Emlékezz arra, Ki vagy Te

Lényeges dolog, hogy amikor a szemeink kezdenek nyiladozni vagy megnyíltak a lét magasabb rendű valóságaira, és kezdjük felismerni mi ez a világ, mindig tudatában legyünk kik vagyunk. Ez eleinte nagyon nehéz, hisz többé-kevésbé szembesülhetünk a jelenlegi rohanó, érdektelen, lelketlen környezettel, ahol sok dolog történik körülöttünk, amik nagyon könnyen elvonják a figyelmet a lényegről. De idővel azért egyre könnyebbé válik, ahogy dolgozunk magunkon és jobban keresztül látunk a minket körülvevő valóságon. 

Szerintem, az egyik legfontosabb az életben, hogy megtaláljuk a lelkünket és felvegyük vele a kapcsolatot, hisz valójában AZ vagyunk, ez az egyetlen igazság, és csak ő tudja a kivezető utat is a jelenlegi helyzetünkből. 
Az más kérdés, hogy ez szintén nem egyszerű feladat, hisz ha könnyű lenne, akkor nyilván már nem ilyen valóság tárulna elénk. Azért van az emberiség többsége mély hipnotikus állapotban, mert teljesen a külső tudatában él, és azt hiszi egyetlen valóságnak amit lát, ezért nem veszik észre, ami többeknek már szinte oly nyilvánvaló. 
Azért úgy tűnik, manapság elég sok mindenről kezd lehullani a lepel ha figyelünk.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Related posts

Teremts meg minden boldogságot, amit megteremthetsz

Sandal

Amint lent, úgy fent…

Sandal

Hogyan jutok el az igaz szeretethez?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .