David IckeÉbredésMédiaSpirituális tanítások/előadásokVideók

David Icke: A Szaturnusz nem az, aminek hiszed (magyar felirat)

Megosztás/Share:
David Icke-A Szaturnusz nem az, aminek hiszed (magyar felirat)

David Icke előadása a Szaturnuszról, a háttérhatalomról, rózsakeresztes rendekről, és az ehhez kapcsolódó szimbólumokról. A Szaturnusz teória gyökeresen eltérően közelíti meg a naprendszer nem régi történetének megértését. Röviden összefoglalva, a teória azt állítja, hogy a szomszédos bolygók csak nemrég kerültek a jelenlegi pályájukra, a Föld régen egy egyedi planetáris alakzatban állt a Szaturnusszal, a Vénusszal és Marssal. Ha a Földről felnéztek az égre egy lenyűgözően látványos képet láthattak. Az ég közepén a Szaturnusz gázóriás volt, amely úgy tűnt, hogy az északi sarki tengelyhez van rögzítve, a Vénusz és a Mars pedig koncentrikus égitestekként a közepénél helyezkedtek el. A teória szerint az ősi mítoszok és vallások – a civilizációnak az alap intézményei – elválaszthatatlanul kapcsolódnak a bolygók ezen rendkívül együttállásának látványához.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Related posts

A gyógyítás ereje – meditációs zene

Sandal

Így reagál rezgésterünk a híradóra és a napilapokra

Sandal

Késett a gép, hogy láthassák a napfogyatkozást /VIDEÓVAL!/

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .