Dr. David R. HawkinsSpirituális idézetekSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A félelem megszüntetése

A félelem megszüntetése

A félelem akkor szűnik meg, ha rájövünk, hogy a boldogság és az öröm forrása bennünk van. Ez abból a felismerésből fakad, hogy e forrás nem más, mint saját létezésünk öröme, ami folytonos, és nem függ semmilyen külső tényezőtől. Ez abból adódik, hogy lemondunk a magunkkal, a világgal és a másokkal szemben támasztott elvárásainkról, igényeinkről. A „csak akkor lehetek boldog, ha enyém lesz a győzelem, vagy ha megkapom, amit akarok” gondolata garantálja az aggodalmat, szorongást és boldogtalanságot.

Ha méltósággal elfogadjuk emberi mivoltunk velejáró tulajdonságait, a félelmek megszűnnek. Ezzel tudatosodik az a megnyugtató felismerés, hogy kellemetlenségekben mindenkinek egyaránt része van. Ennek eredményeként gyógyító együttérzéssel fordulunk minden élőlény felé. Ha szeretetteljessé válunk, nem félünk többé a szeretet elvesztésétől, mivel a szeretetteljesség, bárhol jelenjen is meg, szeretetet vált ki.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Dr. David R. Hawkins

Related posts

Teremtsd meg az új önmagadat, a jövődet

Sandal

A természeti asszony

Sandal

Mi az a kvantumgyógyítás?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .