IntuícióKurt TepperweinPszi-képességekRejtélyek/TitkokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Az intuíció és az értelem optimális egyensúlya

Az intuíció és az értelem optimális egyensúlyaAz intuíció segítségével minden szituációt teljes mértékig ki tudunk használni. Ez azt jelenti, hogy egyetlen pillanat alatt képesek vagyunk felismerni egy információ előnyét.
Azonnal tudjuk:
Az intuíció mindent felfog, több síkon, és egyidejűleg.
Hogyan használhatnánk az információt a gyakorlatban?
Hogyan érhetünk el ezáltal gyorsabban nagyobb sikert (jobb pozíciót, nagyobb forgalmat, kevesebb kiadást, adómegtakarítást, jobb kapcsolatokat stb.)?
Hogyan mozdíthatjuk előre ezzel fejlődésünket?
Hogyan motiválhatjuk magunkat arra, hogy az ismereteket a gyakorlatban is megvalósíthassuk?
Milyen jövőbeli perspektívát eredményez?
Hogyan teszi jobbá az életünket ez az információ (hivatal, magánélet, anyagi javak)?
Az intuíció minden helyzetben a segítségünkre lehet. Ha egy telefonbeszélgetés alkalmával intuitív módon beszélünk a partnerünkkel, hogy szavaink annak „bőre alá” is eljutnak, vagyis mondhatni „subcutan” módon, biztosak lehetünk benne, hogy a szavaink tényleg eljutottak a partnerünkhöz – méghozzá nem csak a füléig. Egészen pontosan megérti, hogy mit mondunk, mire gondolunk. 
Ekkor természetesen a siker sem marad el. Célunkat így időpocsékolás nélkül érhetjük el, mert ráéreztünk a helyes szavakra. Ha hagyjuk, hogy intuíciónk hasson ránk, akkor mindig jó időben leszünk jó helyen, helyesen fogunk észlelni és cselekedni. Ráérzünk, hogy az adott pillanatban cselekednünk kell-e, vagy ellenkezőleg, jobb, ha várunk. Tudjuk, mikor jön el az idő. Jó termést csak akkor takaríthatunk be, ha a magokat is időben elvetettük.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kurt Tepperwein

Related posts

Az Aranyváros rejtélye – Eldorádó

Sandal

Tanmese: A pap, aki nem értette Isten üzenetét

admin

Hajnalhozók: A Fény galaktikus áradása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .