Spirituális gyógyításSpirituális gyógyító módszerekSpiritualitás

A kéz gyógyító ereje

Megosztás/Share:
A kéz gyógyító erejeMindenki, akinek valamilye fáj, ösztönösen ráteszi a beteg testrészére a kezét. Mindegyik anya a kezével hűsítigyermeke lázas fejét, és a hasfájós csecsemő hasát is a kezével simogatja. Gondoljunk az ősrégi kifejezésre „kezelés”, ahol szintén a kéz a gyógyítóeszköz. Az orvosok is először a kezükkel vizsgálják meg a beteget, mielőtt bármilyen orvosi eszközt vennének elő. Az orvosok a pulzust a kezükkel mérték, és a testet is végigtapogatják, hogy rájöjjenek, mi fáj. 
 
kéz-kirlian-foto

A bibliában is a szentek a kezüket tették a betegek feje fölé, hogy megmentsék őket a földi gyötrelmektől. Láttál-e már „Kirlian-fotót”, vagyis energiatér fotót? Ezeken a fotókon látható a kéz környékén különösen nagy az energiatér. 

 
Az idegrendszer végződései is megtalálhatóak a kéz felületén, és az energia vonalak különösen aktívak a kézujjainak a végén. Az energiateret érzékelheted te is a kezeden, ha a két kezed ujjait gyengéden egymáshoz érinted. Egy rövid időn belül bizsergést fogsz érezni, és úgy érzed, gyorsan szét kell venni ujjaidat. Teljesen mást érzel, ha a tenyered érinted össze – mintha imádkoznál. Ekkor nem zárod az energia szabad kiáramlását. Tegyük tehát ismét a kezünket a gyógyítás eszközévé!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Schlieske-Nagy: Öngyógyítás az energia áramoltatásával

Related posts

A vizualizáció hatékony módszere

Sandal

Vannak emberek, akikkel élni nem könnyű

Sandal

Minél mélyebben merülsz a lélekben

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .