ÁlmokÉrdekességekPárhuzamos világok/univerzumokRejtélyek/TitkokSpiritualitás

5 történet a párhuzamos világok közötti utazásról – Meghökkentő beszámolók

5 történet a párhuzamos világok közötti utazásról – Meghökkentő beszámolók

Ez az 5 elképesztő igaz történet a mai napig óriási fejtörést okoz a tudósoknak. A legtöbb beszámoló olyan emberektől származik, akik azt állítják, hogy valamilyen módon sikerült utazniuk a párhuzamos világokban. Ezek a dimenziók pedig gyakran teljesen különböznek a miénktől. Te is padlót fogsz majd a következő 5 elképesztő történettől.

Pedro Oliva Ramirez

Ramirez hazafelé tartott 1986. november 9-én, Sevilla-ból Alcala de Gudaira-i otthonába. Rengeteg alkalommal megtette már ezt az utat. Egyszer azt mesélte, hogy miután bevett egy kanyart hirtelen egy hatsávos autóútra került, ahol egy teljesen ismeretlen helyen különös épületek álltak. Az autók is elavultak voltak. Elárasztotta a melegség és egy kórust hallott, majd egy hang mondta, hogy egy párhuzamos dimenzióba csöppent. Nagyjából egy óra zavart vezetés után lefordult balra a főútról és újra a Alcala de Guadaira-ban találta magát. Később visszatért ahhoz kereszteződéshez, de nem találta a hatsávos autópályára figyelmeztető táblát, sem a furcsa épületeket.

Lerina Garcia

A 41 éves Lerina Garcia 2008 júliusában egy átlagos napra ébredt, de hamar rájött, hogy valami nem stimmel. Más volt az lepedője és a pizsamája is ahhoz képest, mint ami még este volt. Aztán elment dolgozni oda, ahová már 20 éve járt, és azzal szembesült, hogy minden máshol volt ahhoz képest, mint ahogy egészen addig.
Aztán hazament, és azt a férfit találta otthon, akivel 6 hónappal korábban szakított. Úgy nézett ki, még mindig együtt vannak és eltűnt az új kedvese, akivel már négy hónapja randizott. Felbérelt egy magándetektívet, hogy segítsen megtalálni a férfit, de nem találta meg, még az ismerőseit sem. Lerina Garcia szerint egy párhuzamos dimenzióban ébredt fel, és azóta sem tudott visszatérni a saját világába.

Carol Chase McElheny

2006-ban Carol McElheney hazafelé tartott San Bernardino-i otthonába. Úgy döntött, hogy megáll Riverside-i szülővárosában, ahol a családja élt. Elérte a várost, de a hely a felismerhetetlenségig megváltozott. Eltűnt a házuk és a környező házak sem volt ismerősek. Elhajtott a nagymamája egykori házához, de az sem volt a megszokott helyén és a többi ház is mind új építésű volt. A temetőbe ment, de nem találta ott a nagyszülei sírját. Ezt követően ellenőrizte az egykori iskoláját, az éttermeket, a bankokat, a moteleket. Minden megváltozott. McElheney furcsa erőt, energiát érzett, ami a városból és az emberekből áradt ezért gyorsan lelépett. Viszont amikor évekkel később visszatért az apja temetésére, a szülővárosa pont olyan volt, ahogyan arra mindig is emlékezett és minden ugyanott is állt, ahol annak lennie kellett.

Markawasi Kőerdő

A megmagyarázhatatlan jelenségek nyomozója, Dr. Raul Rios Centenno egyik kedvenc területe a Markawasi Kőerdő. Egyszer egy féloldalt lebénult nő fordult hozzá. Elmesélte, hogy ő és pár barátja kempingezni mentek Markawasiba, és egyik éjjel találtak valamit. Egy kőházra leltek, ami fáklyákkal volt kivilágítva és XVII. századi ruhát viselő emberek táncoltak odabent. A nő szerint egy különös erő vonzotta oda, de a barátai megállították. Ami még furcsább, hogy az eset után bénult le.

Gadianton Canyon

1972 májusában 4 egyetemista lány vezetett át a Gadiantion Canyonon, a South Utah Egyetem felé. Hirtelen azt vették észre, hogy a fekete autóút fehérré vált. Visszafordultak, ugyanis azt hitték, hogy rossz helyen kanyarodtak le. Nemsokra rá azt vették észre, hogy fák és gabonamezők veszik körbe őket. Hamarosan újra visszafordultak, de akkor azért, mert 4 tojásformájú járművet láttak meg, amik üldözőbe vették őket. Az autóút ismét fekete lett, és a lányok balesetet szenvedte. Megcsúszott az autójuk és egy patakba zuhantak. Persze a helyszínre érkező rendőrök nem hittek nekik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

noiportal.hu

Related posts

Ilyen az igazi szeretet

Sandal

A szív bölcsessége

Sandal

Spiritualitás III.: Isten létezése

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .