Gondolat teremtő erejeKyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásVonzás Törvénye

Válasz a hívásra

Megosztás/Share:
Válasz a hívásra

Téged ide hívtak. Az az erő hívott ide, amely megteremtett téged, és ami benned lakozik. Mielőtt ebben az életben és testben lettél volna, a csillagok között táncoltál. Emberi porhüvelyed az egykori csillagok részecskéiből áll. Benned van az Univerzum. Jó esély van rá azonban, hogy valahol az út során elfelejtetted isteni eredetedet. Ugyanakkor jó esély van arra is, hogy az Univerzum számos ébresztő hívást küldött neked – olyan pillanatokat, amelyek segítettek ráébredni, hogy több vagy, mint egy halandó test; olyan pillanatokat, amelyek emlékeztettek a szeretet és az Univerzum erejére; olyan pillanatokat, amelyek ráébresztettek, hogy lennie kell valaminek, ami több a puszta létnél; pillanatokat, amikor arra éreztél felszólítást, hogy tudatosabban és magasabb rezgésszinten éld az életed. Ezek az ébresztő hívások azért jöttek, hogy emlékeztessenek: soha nem vagy egyedül.

 
Az angyalok és spirituális vezetők veled vannak. Veled vannak most is, hogy mutassák az utat egy magasabb rezgésszinthez. Mégpedig „aktiválás” révén. Az aktiválás egy arra irányuló szándék, hogy felébreszd a spirituális erőd egy addig alvó aspektusát. Ezzel engedélyt adsz magadnak arra, hogy úgy élj, hogy az lehetővé tegye legmagasabb lehetőségeid kiteljesedését. Ez véget vet az egód által rád erőltetett, hezitálásokkal vívott harcnak, ami miatt mindeddig megkérdőjelezted a józan eszedet. Végre „Igen!”-t mondhatsz valami nagyobbra. Ez lehetővé teszi a kundalinid felébresztését. Ez az idő most jött el.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

A Föld csakrapontjai – A szívcsakra, Dobogókő a világ szemében

Sandal

Tanmese: A vándor

admin

Az emberi dilemma és a kiút

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .