Kyle GrayLégzőgyakorlatok/LégzéskontrollSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

A lélegzet maga az életerő

Megosztás/Share:
A lélegzet maga az életerő

A légzés rendkívül fontos. Az ősi jógik a lélegzetet pránának nevezték, ami egy szanszkrit szó, s azt jelenti: „életerő”. Amikor tehát mélyeket lélegzünk, isteni fényenergiát vonzunk a testünkbe. Egyszerűen fogalmazva: a légzés regenerálja a testünket. Oxigént juttat a sejtjeinkbe. Életben tart minket. A tüdőkapacitásunk tulajdonképpen elég nagy, de általában nem használjuk ki az egészet. A legtöbb ember – a nyomás, a feszült idegállapot miatt – csak a tüdeje felső részét használva lélegzik, ami azt jelenti, hogy a mellkas felső része és a torok kapja az energiát, ami így alig-alig terjed ki ennél messzebbre. Amikor túl sok energia halmozódik fel egy helyen, ahelyett, hogy enyhítenénk a stresszt, inkább növeljük azt. Ehelyett tehát lélegezzük be inkább mélyen ezt a tápláló életerőt.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

4 módszer, hogy növeld a hitedet, és elérd a céljaidat

admin

A Csend állapotában

admin

A Szándék és a Vágy törvényének alkalmazása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .