AsztrológiaEzotéria

Testbeszéd horoszkóp – mit árul el rólad a csillagjegyed?

Testbeszéd horoszkóp - mit árul el rólad a csillagjegyedFedezd fel a rejtett üzeneteket, amiket a testbeszéded sugall! Mielőtt egyetlen szót is ejtenél, a testbeszéded már elárul rólad olyan dolgokat, amiket talán magad sem tudsz. Engedd, hogy a csillagok titkai beavassanak a nonverbális kommunikáció világába. Lehet, hogy csillagjegyed segítségével épp most derül fény olyan vonásokra, amik eddig homályban maradtak.

Kos
Minden egyes megmozdulásuk a gyorsaságot, az ügyességet és a határozottságot rejtik, mint amilyen a személyiségük is. Testbeszédük kifejezetten a bátorságról, és a biztonságról árulkodnak. Egyenesen és nyíltan néznek az ember szemébe, nem szokásosuk kerülni a másik tekintetét. Járásuk magabiztos, komoly, ritkán kissé katonás, de mindenképpen tiszteletet parancsoló.

Bika
Még a testbeszédük sem árulja el a Bikákról, mennyire érzékenyek. A járásuk kissé légies, olykor szórakozott, kecses. Néha igyekeznek erős, magabiztos és határozott testtartást felvenni, legalábbis mikor ezt a benyomást szeretnék magukról kelteni. Egyedül csupán az arcukról és a szemükből lehet kiolvasni érzéseiket, és gondolataikat, amiket képtelenek elrejteni.

Ikrek
Az Ikreknek van valószínűleg a legkifejezőbb és legösszetettebb gesztikulációja. Süt belőle az intelligencia, a választékosság, az észszerűség, gyakorlatiasság, hogy minden mozdulatának és tettének oka van. Ugye is kommunikatívak így nemcsak a beszédük gyors és sokszínű, hanem a kézjátékuk is. Lábaikat sokszor keresztbe teszik és minden mozdulatukkal tekintélyüket, rangjukat, tudásukat hivatottak megüzenni.

Rák
A Rákok elsőre zárkózottak, bizalmatlanok és ez meglátszik a gesztikulációjukon is. Utána már ismerősök körében hihetetlenül lazára tudják venni a figurát, és még a legfrissebb ismerősebb is olyan közvetlenek, mintha ezer éve ismernék egymást. Bátran fogja meg a karját, öleli meg vagy ad neki puszit. Ami még kifejezetten el tudja őket árulni, – ha esetleg sikerrel magukra veszik a pókerarcot – az a hangszínük, a hanglejtésük és a tekintetük.

Oroszlán
Az Oroszlán testbeszéde mi másról szólna, mint arról, hogy éreztesse másokkal pozícióját, helyzetét, ami természetesen a többiek fölött áll. Testbeszéde határozottságról, erőről, vezetői egyéniségről árulkodik. Ismerőseivel és barátaival közvetlen és nyitott, bátran megöleli őket, és ér hozzájuk. Előadásmódjuk kifogástalan, kézmozdulatai és mimikája olykor színpadias, drámaias, de kifejezetten beszédes.

Szűz
A Szüzek testbeszéde igazán minimális, alig árul el róluk valamit. Se a rezzenéstelenül, örökké pókerarcot vágó mimikájuk, se a szemük, amikből szinte egyenesen hiányoznak az érzéseik, és a testük is csak komolyságukat, merevségüket, de higgadt, nyugodt természetüket tükrözi. Még ismerőseikkel sem kerülnek közelebbi viszonyba, kerülik a testi kontaktust, csak a párjuk előtt nyílnak meg maximálisan. Különben mikor idegesek a hajukat és a körmöket piszkálják.

Mérleg
A Mérlegek testbeszéde visszafogott és keveset árulnak el magukról, emiatt gyakran túl komolynak tűnnek. Ám kézmozdulataik és mimikájuk igen színes és sokrétü, ami tükrözi intelligenciájukat. Egyébként felettébb barátságosak és közvetlenek tudnak lenni ismerőseikkel és barátaikkal.

Skorpió
A Skorpió testbeszéde a titokzatos, misztikus egyéniségét hivatott tükrözni. Imádja a dolgokat csupán sejtetni, semmint egy az egyben elárulni. Nála egy pillantásnak, egy mozdulatnak is komoly üzenete lehet. Elsőre hidegek, komolyak, kicsit félelmetesek lehetek, de ismerőseikkel és barátaikkal közvetlenek, nyitottak és barátságosak és szívesen érintkeznek velük. Arcuk és tekintetük kifejező, szerelmüket és haragjukat nem képesek elrejteni. Összehangolt kézmozdulataik és mimikáik komplett előadásokat képesek bemutatni.

Nyilas
Mivel a Nyilasok pozitív személyiségek, tele vannak energiával, optimizmussal, önbizalommal és ez meglátszik a testtartásukon is, ami egyenes, mosolygós, fesztelen. Igazán közvetlenek és barátságosak tudnak lenni. Érzéseiket és gondolataikat minden további nélkül kinyilvánítják, ezért arcuk, mimikájuk és a szemeik komplett nyitott könyv. Kézmozdulataik kicsit szórakozottak, mint akik alkalmanként nem is a földön járnak.

Bak
A Bakok testbeszéde zárkózottságról, komolyságról, higgadtságról és nyugalomról árulkodik. Mimikája és tekintete sem sokat árulnak el az érzéseikről, gondolataikról. Egyedül a hangjukból, a hanglejtésükből lehet bármit is kikövetkeztetni. Ám ha valaki tetszik neki, azt egyértelműen mutatja a testbeszédével és küldi felé az üzeneteket.

Vízöntő
A Vízöntők nyitott, barátságos, közvetlen személyiségek. Gesztikulációjuk, mimikájuk színes, sokrétű és igazán egyedi. Szeretik magukat kézzel-lábbal kifejezni. Érzéseik az arcukra van írva, amelyek minél intenzívebbek, annál kevésbé tudják elrejteni.

Halak
A Halak természetükből kifolyólag légiesek, könnyedek vagy pont misztikusak és visszafogottak. Amikor jókedvűek, és hangulatok a maximumon van, akkor a testbeszédük életteli és dinamikus, amikor meg rosszkedvűek lusták lesznek és életuntak. Egyébként nyitott természetek, akik szeretnek ismerkedni, emiatt közvetlenek és barátságosak.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

facts

Related posts

Hogyan hat a fogyó Hold egyes csillagjegyekre?

Sandal

2021 – az INGADOZÁS esztendeje

Sandal

Ezzel a stratégiával érheted el a 2020-as céljaidat!

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .