Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolatfelvétel más emberekkel lényi síkon

Megosztás/Share:
Spirituális gyakorlatok: Kapcsolatfelvétel más emberekkel lényi síkon

Ezt a gyakorlatot párban kell végezni. E gyakorlat révén kapcsolatot létesítünk tulajdon lényünkkel és egy másik ember lényével. Ezáltal önmagunkkal és másokkal szemben nagyobb őszinteséggel és megértéssel találkozhatunk. Könnyebb lesz felismerni e személyek egyedülállóságát és rendkívüliségét és előítéletek nélkül találkozni velük. A lényekkel való kapcsolatfelvétel során mi magunk érezzük az észlelést.

 

Affirmáció

Önmagammal és más emberekkel állok kapcsolatban a lényi síkon.
 

A gyakorlat lefolyása

Mindkét személy megközelítőleg két méter távolságban ül egymással szemben. Mindketten érzik a saját terüket és saját tulajdon testüket. Hátuk egyenes, fejüket lazán előreál-ló állal tartják. Mindkét lábukkal szilárdan a földön támaszkodnak, mintegy a vállak szélességében. Figyelmüket a belsejük felé irányítják.
Egyesüljetek a földdel és derítsétek fel saját tulajdon tereteket. Nyissátok ki a szemeteket és üdvözöljétek egymást a megszokott módon, például a hangosan kimondott „szia” szócskával… (keresztnév).
Ezután mindketten csukjátok be a szemeteket és fordítsátok figyelmeteket a belsőtökre. Néhány percig lélegezzetek mélyeket és nyugodtan, egészen testetek belsejébe. A lehelet áramlásával a levegő automatikusan arra a helyre vándorol a testben, ahol egyértelműen megérzitek a tulajdon lényetekkel való kontaktust. Lehetséges, hogy ez a hely közel fekszik a szívetekhez vagy gyomrotokhoz. Ne értékeljetek, hanem hagyjátok felfedezni a megfelelő helyet belső szemetek előtt.
Amennyiben kapcsolatba léptetek a saját lényetekkel, üdvözöljétek tulajdon lényetek belsejében a partnernőtöket egy „szia” szócskával (keresztnév és vezetéknév).
Milyen számotokra a lényi síkon elfogadni egy másik személlyel való kontaktust, és milyen érzése, ha lényi szinten egy másik ember köszönését fogadni? Egymás után mindkét változatot kipróbálhatjátok és erre hagyjatok elegendő időt. Mi történik eközben? Hogyan érint ez titeket? Ismeritek-e ezt az érzést vagy teljesen idegen tőletek? Milyen reakciók és emóciók jelennek meg? Végül belsőleg mondjatok köszönetet a lényi kontaktusért. Ha akarjátok, röviden elbeszélgethettek a tapasztalataitokról.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Rezonancia, életerő és a kvantumérintés alapelvei

Sandal

Felelősek vagyunk mindenért

admin

Omnec Onec: A Vénuszról jöttem

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .