Intuíciós gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spirituális tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolatfelvétel a tulajdon elemzőtökkel

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolatfelvétel a tulajdon elemzőtökkelAz élet folyamán a földön mindannyian kifejlesztettük a belső elemzőt (vagy ellenőrt). Gyakran fontos tanácsadóként szolgál, gyakran azonban ez a felügyelő hatóság megakadályoz minket abban, hogy teljesen belevessük magunkat egy munkába avagy szituációba vagy megbízzunk az intuíciónkban. E gyakorlat során kapcsolatba lépsz a saját elemződdel/ellenőröddel, minek folytán egyre többet megtanulsz tőle és csak annyi teret engedsz neki, amennyit valóban akarsz.

Affirmáció

Te magad bármikor meghatározhatod, hogy mekkora teret biztosítasz a belső elemződnek.

 

A gyakorlat lefolyása

Ülj kényelmesen egy széken, egyenes háttal, fejedet tartsd lazán előreálló állal. Mindkét lábaddal támaszkodj szilárdan a földön, mintegy a vállak szélességében. Tested legyen laza és a figyelmed irányuljon a belsődre, szemeid csukva vannak. Lélegezz mélyen és nyugodtan. Egyesülj a földdel és meríts energiát a saját napodból.
Egyesülj belsőleg a saját lényeddel és kérdezd meg tőle, hol van a testedben vagy energetikai rendszeredben az elemző/ellenőr. Most hol található az ellenőr? Hogyan néz ki és mit csinál? Létesíts vele kapcsolatot és kérdezz rá arra, mit tett érted ma.
Vajon az 1-100 százalékos skálán hol található ez az ellenőrző hatóság? Ezután kérdezd meg a saját lényedtől, hogy mennyi százalék lenne számodra a legmegfelelőbb? Ennek alapján módosíts saját elképzelésed skáláján. Ellenőrző hatóságod százalékos részarányával kísérletezhetsz és azt minden helyzetben újra megváltoztathatod.

Megjegyzés

Lehetséges, hogy vannak olyan területek (pl. a munkahelyen vagy az autópálya közlekedésben), ahol nagyobb ellenőrzésre van szükséged. Kreatív vagy spirituális munkavégzés során legtöbbször segít az ellenőrző mechanizmus mérséklése, tehát követheted a saját inspirációidat vagy alkotó eszményeidet. Gondoskodj arról, hogy megfelelően földeld le magad.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Csakra gyógyászat

Related posts

Teremtő képzelet/Vizualizáció: Találkozás a belső vezetőddel (gyakorlat)

Sandal

Bocsássunk meg

Sandal

Napi hála: Kész vagyok arra, hogy megbocsássak

admin

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .