Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolat a tulajdon lényeddel

Spirituális gyakorlatok: Kapcsolat a tulajdon lényeddel Lényed kapcsolatban áll a saját testiségeddel, szellemiségeddel és lelki aspektusaiddal. E gyakorlat révén kapcsolatot létesítesz saját lényed energiájával, minek folytán többet megtudsz önmagadról mint az egészről és szeretettel közelíthetsz lényed minden alkotóeleméhez. A tulajdon lényeddel történő kapcsolatfelvétel sok, önmagadra vonatkozó kérdésre segít választ adni.
 

Affirmáció

Létesíts kapcsolatot saját tulajdon lényeddel és fogadd el önmagadat olyannak, amilyen vagy.
 

A gyakorlat lefolyása

Feküdj a hátadra, karjaid legyenek a tested mellett, lábaidat hajlítsd be. Tested lazuljon el és figyelmedet irányítsd saját lényed belsejére.
A földdel fekve egyesülj és lélegezz lazán és nyugodtan. Fordítsd figyelmedet fejed középpontja felé és képzeld el, hogy egy gyönyörű vidéket átszelő úton haladsz. Az út elvezet téged arra a helyre, amely erőt és bizalmat ad neked. Hogyan néz ki ez a hely? Vannak-e itt növények, víz vagy állatok? Figyelmesen nézz körül a helyszínen, helyezkedj el kényelmesen és használd ki a kialakult atmoszférát.
Hagy vezessen el tested arra a helyre, ahol nyilvánvaló kapcsolatot érzel a saját lényeddel. Már belső kapcsolatot létesítettél saját lényeddel, érzed a vele való kapcsolatot. Abban az esetben, ha ez nehéznek tűnik a számodra, akkor ezt a fajta egyesülést eló’ször a saját gondolataidban képzeld magad elé. Érintéssel hogyan észleled a saját lényeddel való kapcsolatot? Ha akarod, oda helyezheted a kezed és kedvesen üdvözölheted a lényedet.
Ha nyilvánvaló kontaktusba kerülsz a saját lényeddel, akkor képzeld saját aurádat egy fehér vászonnak. A vásznon saját lényed képét látod. Hogyan néz ki ez a kép? Hagy jöjjön létre a képe, de ne értékeld. Van valami kérdésed a saját lényedhez vagy éppen ellenkezőleg a lény akar neked valamit mutatni vagy mondani? Fogadd el, ami bekövetkezik és légy hálás a kontaktusért és az információkért.
Ezt követően saját elképzelésedben ezt a képet a vászonról tedd át a saját napodba és onnan a lényi energia hagy áramoljon saját kifinomult energetikai mezőjébe és testébe. Lélegezz nyugodtan, mélyen, majd lassan oldd fel a koncentrációdat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Csakra gyógyászat

Related posts

Alaje plejádi tanításai: Kérdések-Válaszok – Szürkék

Sandal

Hogyan is szűri az agyad a körülötted lévő dolgokat?

Sandal

15 dolog, amit a boldogságodért tehetsz

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .