Gabrielle BernsteinHitSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Spirituális gyakorlatok: Erősítsd a hited!

Spirituális gyakorlatok-Erősítsd a hited!

Az egyik lépés az univerzummal közös teremtésben a hűségnyilatkozat elkészítése. Ez a feladat egy kérdéssel kezdődik: Milyen lenne az életed, ha tudnád, hogy mindig útmutatást kapsz? Szánj egy percet arra, hogy szabadon leírd a válaszaidat. Mit csinálnál másképp, ha tudnád, hogy az univerzum támogat téged? Van spirituális bizonyítékod arra, hogy az univerzum valóban támogat téged? Írd le a történetedet. 

 
Érezd a hittel teli energiát, melyet ez a történet indít el. Ha nincs saját spirituális bizonyítékod, az is rendben van, ha valaki más történetére támaszkodsz (vagy bármely más spirituális könyvben található történetre.) Szánj néhány pillanatot arra, hogy belépj az ezeket a történeteket elindító hit érzéseibe. Milyen érzés eltelni hittel?
 

Milyen tetthez, vagy milyen létezési módhoz adja meg neked a szabadságot a hit? Most pedig készítsük el a hűségnyilatkozatot. Ez a nyilatkozatabban segít neked, hogy elérhető legyen számodra az elköteleződésed az univerzum felé, és hogy közösen és pozitívan teremtsétek meg az életedet. A cél az, hogy olyan hűségnyilatkozatot készítsünk, amely beindítja a szeretet, a kapcsolat és az inspiráció érzését. Ez a nyilatkozat lehet bármi, amit csak szeretnél.

Például: „Tudom, hogy az univerzum a szeretet mindig jelen lévő energiatere. Tudom, hogy ha összhangba kerülök a szeretet energiájával a gondolataimon, a tetteimen és a hiteimen keresztül, végtelen támogatásban és útmutatásban részesülök. Tudom, hogy a szeretetteljes jelenléttel együtt létre tudjuk hozni a valóságomat, és így örömben tudok élni, és sugározni a fényt.” 

 
Írj egy csontjaidig hatoló hűségnyilatkozatot – ami után a könnyed is kicsordul. A korábban leírt válaszaidat felhasználva írj egy olyan nyilatkozatot, amely az univerzumban való hit szívközpontú állapotába hoz. Írd le a hűségnyilatkozatodat, és egyetlen szót se javíts ki. Írd le, bármi jön is. Ne címkézd fel, amit írtál, és ne próbáld tökéletesre formálni. Hagyd, hadd áradjon. Mindig bővítheted a hűségnyilatkozatodat, szóval nem kell mereven ragaszkodnod ahhoz, amit írtál.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein

Related posts

Sok szívben kihűl a szeretet…

Sandal

Az Élet Magja

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Apofillit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .