Gabrielle BernsteinSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Hogyan változik a napod, ha elkötelezed magad a szeretet mellett?

Hogyan változik a napod, ha elkötelezed magad a szeretet mellett

Figyeld meg, hogy hogyan változik a napod, ha elkötelezed magad a szeretet mellett. A csodák tanítása ezt mondja: „Neked nem kell semmit tenned.” Nem kell a csodákon „dolgoznod”, vagy bármit kiváltanod. Egyszerűen kerülj összhangba valódi szeretet természeteddel, és hagyd, hogy a szemed azt lássa, amire vágysz. A csodák tanítása azt tanítja, hogy a csodák szokások, és önkéntelennek kellene lenniük. Nem szabad tudatos kontroll alatt lenniük, mert a tudatosan válogatott csodák hibásak. Ezzel a fontos üzenettel A csodák tanítása arra emlékeztet minket, hogy forduljunk befelé, és kérjünk segítséget, ha leváltunk a csoda szemléletről. A csodák önkéntelenek lesznek, ha a szeretet felé fordulás szokássá válik. Ha kitérünk a félelem felé, hívhatjuk az univerzumot, hogy segítsen visszaállítani a gondolatainkat a szeretet irányába. Ha segítséget kérünk, a csoda meg fog jelenni. Nincs más dolgunk, mint hogy fogadjuk be az ezután érkező útmutatást. Ez a nyugodt kapcsolat az univerzummal megadja a lehetőséget arra, hogy békések legyünk.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabriella Bernstein

Related posts

Jézus tanításai: A Krisztuskép illúzió/Mentális rabszolgaság

Sandal

Az oktatás célja…

Sandal

A legtöbb betegség a gyógyszerek hatása

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .