Gabrielle BernsteinSpirituális gyakorlatok (egyéb)Spirituális tanítók/tanításokSpiritualitásSzeretet

Spirituális gyakorlatok: Kérj útmutatást!

Spirituális gyakorlatok-Kérj útmutatást!

Abban a pillanatban, hogy útmutatást kérsz, újra kapcsolódsz a belső bölcsességedhez, a szeretet hangjához. Egy szempillantás alatt elengedheted a félelem tanítását, és a szeretet tanítását választhatod, így máris elfogadod a spirituális útmutatást. Gondolj erre a spirituális kapcsolatra úgy, mint egy kedves  barátra, egy közvetítőre, aki a gondolataidat a félelemtől a szeretet felé irányítja. Ennyire egyszerű. Csak kérd a segítséget. Próbáld ki most. Válaszd ki életed bármely területét, ahol blokkot érzel. 

 
És most kérj útmutatást: 
„Köszönöm, univerzum, hogy útmutatást adsz ahhoz, hogy ezt a félelmet a szeretet tanításán keresztül nézzem.” 
 
Figyeld meg, hogyan érzed magad, miután elmondtad ezt az imát. Lehetséges, hogy azonnali megkönnyebbülést tapasztalsz. Használd ezt az imát egész nap, és figyeld meg a megkönnyebbülés minden pillanatát, és az útmutatást, melyben részesülsz. Remélem, hogy ez az ima folyamatosan segít majd neked látni, hogy milyen egyszerű újra összhangba kerülni az univerzum energiájával, és a szeretet szemléletmódját választani. Mindegy, milyen mélyen vagy a félelem negatív csapdájában, bármely pillanatban újra választhatsz. Mindig újra választhatsz.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Gabrielle Bernstein

Related posts

Minden az egyéntől függ

admin

A szeretet a levegőben van

Sandal

Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái: XI. Smaragdtábla – A fent és a lent kulcsa

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .