Energia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: Energiaemelés

Spirituális gyakorlatok-Energiaemelés

Üljünk vagy feküdjünk le, végezzük el relaxációs gyakorlatot, és tisztítsuk meg a tudatunkat a tudatos légzés segítségével. Összpontosítsuk a tudatunkat a lábfejünkbe. Használjuk a kezünket az energia felemelésére a lábfejünkből a lábakon keresztül az alapcsakrába. Képzeljük el, amint megragadjuk az energiát és húzzuk felfelé magunkon keresztül. /Éppen úgy, mint amikor a kezeket használtuk a tudatos légzésnél, levegőt és energiát vonva a tüdőnkbe./

 
Megjegyzés: próbáljuk elképzelni a kezeket, amint a lábunkban vannak, és a törzsünk elülső részében, amint ezt a gyakorlatot végezzük. A tudatos légzést felhasználhatjuk az energiaemelésnél. Húzzuk felfelé az energiát belégzés közben, és tartsuk a helyén kilégzéskor. Végezzük ezt újra és újra, energiát vonva az alapcsakrába, legalább néhány percen keresztül. Eközben akár érezhetünk is valamit, de lehet hogy nem. Attól hogy nem érzünk semmit, az energia még oda áramlik a gyakorlat során. A felemelt energia mennyisége növekedni fog idővel, amint a csakrák fejlődnek. A lábfejektől a lábakon keresztül az alapcsakrába való áramlás a rajtunk keresztüláramló energia rendes útvonala. Ez az energia stimulálja a csakráinkat, és azok át fogják alakítani ezt a nyers energiát egy másfajta energiává. Ez a transzformált energia azután át áramlik a többi (finomabb, árnyalt) testünkbe, energiával töltve fel azokat. Gyakorlással érezni fogjuk, amint ez az energia áramlik bennünk.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
 

Robert Bruce

Related posts

Elme és meditáció

Sandal

A spirituális föleszmélés

admin

Szellemi törvények: A hit törvénye

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .