Elengedés gyakorlatokEnergia gyakorlatokSpirituális gyakorlatokSpiritualitás

Spirituális gyakorlatok: A test részeinek vagy egy szerv megtisztítása

Spirituális gyakorlatok: A test részeinek vagy egy szerv megtisztításaE gyakorlat révén megtudod, hogyan érezheted át a nyaki csakra és saját hangod segítségével testrészeid fájdalmát vagy feszültségét. Hangod segítségével akár pozitív vagy öngyógyító vibrációkat küldhetsz a beteg vagy a feszültséggel teli testrész számára.

Affirmáció

Saját hangod segítségével megszabadulhatsz a testi fájdalomtól.

A gyakorlat lefolyása

Feküdj le egy földre fektetett takaróra. Fordíts figyelmedet saját belsődre és egyesülj a földdel. Saját tested révén érezd bele magad a pillanatnyi fájdalommal vagy feszültséggel bíró helyszínbe. Koncentrációd irányuljon testednek ezekbe a részeire. Saját képzeletedben létesíts energetikai egyesítő vonalat a test ezen részei között, tehát saját nyaki csakráddal és szájnyílásoddal.
A feszültséggel teli vagy fájdalmas testrészekben hagy keletkezzék megfelelő hang, amelyet egy pillanatra hangosan mondj ki. Tedd lehetővé a hangnak, hogy a fájdalmat kivezesse a testből és figyeld meg, hogy ezután mit érzel.
Most aurád fehér vásznán alkosd meg e testrész képét, de most már teljesen egészséges állapotban. Ebből a képből a vásznon húzz egy összekötő vonalat a fájdalmas vagy feszültséggel teli testrész irányába. Az egészséges testrészbe a nyaki csakrán keresztül tedd lehetővé egy hangos tónus eljövetelét, amelyet egy pillanatra kimondasz. Figyeld meg, hogy ezúttal milyen hangot ad.
Végül a vászonról helyezd át a képet saját tested fájdalmas részeire és ezt a képet egyesítsd a földdel. Lélegezz nyugodtan és mélyeket. Fokozatosan lazíts a koncentrációdon.

Megjegyzés

Ezt a gyakorlatot minden testrészeddel vagy belső szerveddel végrehajthatod. Hagyj rá elegendő időt és használd ki hangod tónusát.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Csakra gyógyászat

Related posts

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Kifakulnak-e a kristályok?

Sandal

A pozitív lét dimenziói: Pozitív érzés

Sandal

Művészet-e a szeretet?

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .