Érdekes jelenségekUFOUFO észlelésekUFO videókVilág

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)

A turisták szájtátva bámulták a különös felhőt, ami thaiföldi Phuket felett jelent meg. Olyan döbbenetes volt a látvány, hogy mindenki szó nélkül figyelte, vagy éppen fotózott, videózott.
Egy katasztrófafilmben is megállta volna a helyét az a különös jelenet, amelyet videózott thaiföldi nyaralása alatt Darren Blakeley az új-zélandi fitneszguru. 2019 április 22-én alkonyat után bizarr, vörös fényben ragyogó felhő bukkant fel a közkedvelt nyaralóhely felett. Az ég teljesen tiszta volt, eltekintve a hatalmas, magányos felhőtől. Ez szúrt szemet a sportembernek is, de a többi turista is felfigyelt rá.

A kíváncsiságot akkor váltotta fel a megdöbbenés, amikor a kósza felhő belsejében elkezdtek villámok csapkodni. A járókelők megálltak, mindenki úgy nézett az égre, mintha csak moziban lennének.

Rejtélyes, magányos, villámokat szóró felhő jelent meg Thaiföld felett (VIDEÓ)
 

Az új-zélandi, de jelenleg Szingapúrban élő online fitneszguru Darren azt mondta:

„Elkezdtem filmezni, mert emlékszem arra, hogy őrült érdekesnek tűnt a dolog, és soha nem láttam még semmi hasonlót… Ez volt az egyetlen felhő az égen abban az időben, és nagyon gyorsan mozgott.”

Később visszanézte a felvételét, és furcsa, apró fénypontokat fedezett fel rajta, amelyek, mintha a felhő körül repkedtek volna.

„Azt hiszem, az égen levő dolgok UFO-k. Mindenkit lenyűgözte azt, amit láttak, senki sem beszélt – csak megrémültek.”

Természetesen az apró fénypontok, amelyek a felvételen látszódnak, nem UFO-k, hanem a közelben lévő járművek reflektorainak visszaverődései a kamera lencséin. Ettől függetlenül lehet köze az idegeneknek a magányosan villámló felhőhöz, hiszen köztudott, hogy előszeretettel használnak felhőket álcázásul, mivel így az sem tűnik fel senkinek, hogy elektromos kisülések közepette érkeznek a rejtett féregjáratokon az űrhajóik.
A kísérteties felvételen jól látható, hogy a járókelők tátott szájjal álltak és a magányos, villámokat szóró felhőt bámulták, az egyébként tiszta égbolton.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

napiufo

Related posts

Azt is eltárolja rólunk a Facebook, amit be sem küldünk rá

Sandal

Rekordot döntött a napelemes hajó

Sandal

Ez történik az agyadban az olvasást követően

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .