HálaNapi hálaSpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Napi hála: Minden helyzet egy lehetőség a fejlődésre

Napi hála-Minden helyzet egy lehetőség a fejlődésreHálát adok a mély belső tudatosságnak. Isten által minden érzés, és minden helyzet egyesül. Tudom, hogy az Isten által létezem és a lelkem mélyén lakozik, és minden aspektusommal egységben vagyok vele és minden létezővel. Minden, amit átélek, az Isten tanítása és vezetése számomra.

Elfogadom, hogy minden pillanatban és minden kihívásban rejtett ajándékok vannak, és hogy minden helyzet egy lehetőség a fejlődésre. Tudom, hogy az Isten mindig velem van, támogat és védelmez, miközben megtapasztalom az életem viharait és csodálatos napjait is.

Köszönetet mondok minden pillanatért, amikor támogatást kaptam, és minden csodáért, amely megérintette az életemet. Hálát adok azért, hogy mindig vezet az utamon, és bölcsességet hoz mindazokhoz a helyzetekhez, amelyekkel találkozunk.

Áldást kérek, hogy továbbra is hűséges maradjak az ösvényemhez, és mindig az igazságot és a szeretetet kövessem. Hálát adok, hogy része vagyok az univerzum teremtő erejének csodájában és együttműködhetek a közös céljainkért. Áldás!
Írta/Átadta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Spirituális tanácsadó/Angyalközvetítő/Mandalakészítő -és festőművész)
(Az írást csak forrás és szerző megjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Közzétette: www.angyalokfenye.hu / www.fenyorveny.hu / www.angyalmandala.hu
Csatlakozz te is az Angyalok Fénye oldalhoz és olvass még több angyali üzenetet, vagy olvasd vissza őket, hogy még több inspirációt, hitet, és szeretetet kapj általuk: 

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több angyali üzenetért, hála üzenetért, segítségért, képért és videóért pedig látogass el az ANGYALOK FÉNYE OLDALRA, VAGY a hozzátartozó FACEBOOK oldalamra!
Csatlakozz PINTERESTEMHEZ és INSTAGRAMOMHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a napi hírekről, üzenetekről, amik segíthetik életedet.

Related posts

Napi pozitív motiváció: Mindenestől elfogadom magam

admin

Az összpontosítás hatalma

Sandal

A Reiki 5 alapelve

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .