Kyle GraySpirituális tanítók/tanításokSpiritualitás

Az elméd a Forrás oltára

Az elméd a Forrás oltáraAmit az elmédben tárolsz és birtokolsz, azt emeled fel az Univerzum felé a magasba. Az elméd a Forrás oltára. Az elméd egy erőtér. Ugyanakkor jó esély van arra, hogy vannak bizonyos dolgok az életedben, amelyek zavarnak. Ezek lehetnek a múltad emlékei, vagy a jövővel kapcsolatos aggodalmak. Talán jellemző rád, hogy megpróbálod kitalálni, hogyan fognak alakulni a dolgok, arra az esetre, ha meg kellene védened magad.

Lehet, azon kapod magad, hogy gyógyulásért, csodáért vagy megoldásért imádkozol, abban a reményben, hogy a jövő  meghozza a választ. A mostnál erőteljesebb helyzet azonban nem létezik. És az Univerzum mindenben jelen van. Az Univerzum jelen van azokban a helyzetekben, amelyek fájdalmat okoznak. Az Univerzum jelen van azokban a helyzetekben, amelyek aggodalmat ébresztenek benned. Az Univerzumban minden egy és ugyanaz, ebből következően minden, amiért aggódsz, lehetőséget kap az egyetemes támogatásra.

A segítség elfogadásának módja, hogy emlékezteted magad arra: semmi sem független a Forrástól; továbbá átadod az aggodalmadat az Univerzumnak. Amikor visszaadsz az Univerzumnak valamit, emlékezteted magad arra, hogy bármi történik, sosem vagy egyedül. Az Univerzumon keresztül kapcsolódsz a teremtés, a csodák és a feltétel nélküli szeretet energiájához. Add át a gondjaidat, és hagyd, hogy az Univerzum átvegye az irányítást!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

 

Kyle Gray: Emeld a rezgésed

Related posts

A szív nyelve

admin

Gondolatok negatív érzelmek kezelésére: Tagadás

Sandal

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Apofillit

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .