Gondolat teremtő erejePam GroutSpiritualitás

Mit tehet egyetlen ember azért, hogy megváltoztassa a világot?

Mit tehet egyetlen ember azért, hogy megváltoztassa a világot

A nagyszerű megboldogult R. Buckminster Fuller harminckét éves korában nagyszabású kísérletbe fogott, hogy kiderítse, mire képes az emberiségért egy nincstelen és ismeretlen egyén. B jelzésű Kísérleti Nyúlnak nevezte magát, és elhatározta, hogy megváltoztatja a világot.

„Azzal nem lehet megváltoztatni a dolgokat, hogy a létező valósággal küzdünk. Ha változást akarsz, építs egy új modellt, ami a régit elavulttá teszi.” – BUCKMINSTER FULLER, AMERIKAI JÖVŐKUTATÓ

Amikor belefogott a kísérletbe, egy „senki” volt. Csődbe ment, munka nélkül tengődött, miközben két éhes szájat, a feleségét és kisbabáját kellett eltartania. Elsőszülött kislányukat akkoriban veszítették el. Erősen ivott is. Fényes jövő nem állt előtte, az biztos. Eldöntötte azonban, hogy leszámol a múlttal és a szűklátókörű gondolatokkal. Azt akarta megtudni, hogy „Mit tehet egyetlen ember azért, hogy megváltoztassa a világot?” A következő ötvenhat évben teljes egészében ennek a különleges kísérletnek szentelte az életét. Kockára tett mindent. „Ugyan mi történhet?” kérdezte magától. Építész lett belőle, feltaláló, író, nagyszerű vezető. 1927, a kísérlet kezdete, és 1983-ban bekövetkezett halála között huszonnyolc könyvet írt, negyvennégy kitüntetésben részesült, huszonöt találmányát jegyezték be Amerikában, és szó szerint megváltoztatta az emberiség önmagáról alkotott képét.
Bízom benne, ez téged is arra inspirál majd, hogy kísérletezz az életeddel, hogy energiádat felhasználva kiteljesedj, és csodálatos, örömteli, szép és érzékeny emberi lény váljon belőled.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Pam Grout: E2

Related posts

Az intuitív bizalom

admin

A víz programozása – így használd energetizálásra

Sandal

Napi hála: Érted történik minden

Sandal

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .